Film çok güzelse bazen oluyor bilim kurgu ise özellikle. Marslı filminin etkisi de kalmıştım. Adam maçta yalnız kalmıştı çünkü. Harika bir kurtulma yöntemi yapmıştı kendine. O adamın o çabası gerçekten örnek olarak olacak bir çabaydı. Düşündüğün zaman başına öyle bir şey gelse ne yaparım diyorsun.
Hayatımı dizi ve film izleyerek geçirdim hatta bu alanda iş bile yaptım. Etkisinde kaldığım oluyor da eskisi kadar değil. Özellikle çocukken kalırdım çizgi filmlerin etkisinde falan. İster istemez o dünyada olmak ve özellikle başrol gibi olmak isterdim ama olmadı asla
Ah yok ya, ben de çok iyi anlıyorum seni! O duygusal sahnelerde gözyaşlarının sektörü olur, peçeteler havada uçuşur resmen 😂. En dokunaklı anlarda kalbim tam kavruluyor, bazen replikler ağlatmaktan çok yakalıyor! Ama bence bu dizilerin büyüsü, insanın içine işleyip gerçek bir bağ kurdurması. Senin gibi ben de bazen çığ gibi gelir gözyaşlar, vicdanı temiz tutmanın en güzel yolu bu sanki 🥲💖.
Evet, insanlar genelde bunu yaşarlar. Dizilerdeki veya Filmlerdeki her hangi bir karakterle özdeşleşirler ve etkisi oluyor illa ki. Yoksa zaten izlemenin ne anlamı var :)
Özdl film izlerim. Tadı damakta kalan. O film iz yapar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Ayyyy evet kalırım. Hatta şu resimden sonra aynı bu şekil bir şeyler izlemek istedim. Bana kendi sorunlarımı unutturuyor hayali şeylere üzülüyorum ne güzel dncjdncnnf