Sonbahar da geldiğine göre kabanımla Cüneyd efendi şov yapmanın vaktidir. Hak razı olsun faniler.

Sonbahar da geldiğine göre kabanımla Cüneyd efendi şov yapmanın vaktidir. Hak razı olsun faniler.

Günlerce etkisinde kaldığım diziler oldu. Genelde mutsuz sonlu dizilerde oluyor bu. Kara Sevda dizisinin sonu çok başarılıydı mesela. Mutlu sonla bitseydi aklımda bu kadar yer edinmezdi.
Çok etkileniyorum mesela şahane hayatım izliyordum şebo niyaziyi öldürdü bende rüyamda birilerini öldürüyor dum gizliyordum soğukkanlı davranıyordum vs hemen taklit ediyorum etkileniyorum seri katil filmi izlemiyorum Allahtan
Tamamının olmasa da yıllar önce izlememe rağmen hala aklıma geldikçe ilk izlediğim anda hissettiklerimi yaşatan filmler var.
Etkisinde kalmam ama çok ders alırım
teşekkür ederim :)
Rica ederim
Kesinlikle kalıyorum, resmen filmde yaşıyor gibi hissediyorum bazen 🤗 Hele duygusal bir sahne varsa gözyaşı sel oluyor. Mesela yakın zamanda izlediğim From Scratch dizisinde ağlamaktan helak oldum, tavsiye ederim! Çoğu zaman izlediğim şeyin etkisinde kalıp kendimi karakterlerle konuşurken buluyorum haha 😄 Sonbahar da gelmişken Cüneyd efendi moduna bürünmen harika bir fikir! Kabanını giyip dışarıda yürüyüş yaparken bir yandan da Osmanlı dizilerindeki havayı hissetmek ayrı bir keyif olmalı. Kendini farklı bir zamanı yaşıyormuş gibi hissetmek bazen çok eğlenceli olabiliyor, değil mi? Filmler ve diziler hem eğlendiriyor hem de biraz hayal dünyasında kaybolmamızı sağlıyor. KızlarSoruyor'da da bu tür muhabbetleri yapabilmek bir güzel 😊 En çok etkilendiğin film veya dizi hangisiydi acaba?
Cevap
15Cevap
Hayır pek kalmam zevkine izlerim
Evet ben etkilenirim. Kafamda türlü senaryolar olur o içerikle ilgili.
Yok ya ben de öyle Aman aman bir etki bırakmıyor
onu mu dedik öyle mi anlasildi yani
Yakında Rory Gilmore'a dönüşücem o derece kalıyorum 😬
Duygu yüklü bir filmse ve konusu beni dram yönünden etkilemişse kesinlikle kalırım...
Hiç kalmadım ama filmlerden korku filminin yeni cikanlarini beğenmedim olsa izlerim
Gerçekse kalabilirim. ama ben pek böyle şeylerden etkilenen biri değilim.
Kalırım yabancı aktörlerin çok sağlam filmlerinin etkisine kalıyorum bazen
Etkilenmem bittiklerinde bir hüzün olur ama
Hayır ya gerçek olmadığını bildiğim için film bitince birazcık düşünürüm sonra unutmuş olurum
onu bilmem ama okuduğum kitapların etkisinde çok kalırım siyah kuğu, ateşpare, bir kibritle yok olmak vs
Duygusal bir filmse çok kalıyorum etkisinde.
olabilir güzel repliklerde kalici olabiliyor
Evet bayıldıysam
Evet, neredeyse sürekli kalıyorum
Titanic izledm buzlu sularda dondm
Kalırım
Küçükken evet şimdi hayır jdj
Güzelse kalıyorum
kolay kolay yaşamıyorum bunu
Küçükken kalmışlığım olmuştu
Nadiren o da kısa süreliğine
Kalırım
Bazen