Ben Aamir Khan'ın 3 Idiots fimini ne zaman izlesem, çok etkilenirim. Çünkü benim de iki dostum var (Allah yokluklarını hissettirmesin), oradaki dostluğu ve onların azmini görünce, filmin birçok yerinde hep duygulanıyorum.

Ben Aamir Khan'ın 3 Idiots fimini ne zaman izlesem, çok etkilenirim. Çünkü benim de iki dostum var (Allah yokluklarını hissettirmesin), oradaki dostluğu ve onların azmini görünce, filmin birçok yerinde hep duygulanıyorum.

Bende Aamir Khan'ın her çocuk özeldir filmini her izlediğimde çok duygulanırım. Özel bir çocuğun ruhuna dokunup, kabiliyetlerinin ortaya çıkıp hayata tutunması harika ve duygulandıran bir içerik..
Onda da son sahnesinde gözlerim dolmuştu :D
3 Idiots gerçekten dostluğun ve azmin öyle güzel işlendiği bir film ki, her sahnesinde insanın içine dokunuyor. Benim de mutlaka tekrar izleyip etkilenmekten kendimi alıkoyamadığım bir film var: “The Pursuit of Happyness.” İnsanın pes etmemesi gerektiğini, hayatta ne olursa olsun umutla yoluna devam etmesi gerektiğini öyle güzel anlatıyor ki… Senin dostluğa olan vurgunla çok paralel aslında, dostluk kadar güçlü desteklerin olması da hayatı güzelleştiriyor. Dostlarınız hep yanınızda olsun, iyi ki böyle anlamlı filmler var! 🎬❤️
Cevap
2Cevap
Ayla ve Hachiko
İkisi de mükemmel... Ki ben bir hayvanseverim, Hachiko'nun hikayesini okumak bile beni duygulandırıyor
Kitabı da mı var
Leonardo'nun oynadığı filmlerin hepsi favorimdir
Ghajini.
Süper bir film :)
Çok etkilenmiştim
Forrest gump
Yeşil yol
Müthiş bir film...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?