Türk sinemasının gelmiş geçmiş en komik oyuncusu kimdir?

Türk sinemasının gelmiş geçmiş en komik oyuncusu kimdir?
Kemal Sunal:
Kemal Sunal, Türk sinemasının en tanınmış komedi oyuncularından biridir. Hababam Sınıfı, Vizontele, Süt Kardeşler gibi efsanevi filmleriyle Türk halkının gönlünde taht kurmuştur. Kemal Sunal’ın saf, samimi ve halkla özdeşleşen karakterleri, onu Türk komedisinin en büyük isimlerinden biri yapmıştır.
Şener Şen:
Şener Şen, sadece komedi değil, dramada da büyük bir ustadır. Ancak Eşkıya, İstanbul'u Ali Baba'ya Verdim, Bir Demet Tiyatro gibi yapımlarda gösterdiği performans, onun komedi alanındaki yeteneğini de gözler önüne serdi. Hem ciddi hem de mizahi rollerdeki başarısı onu Türk sinemasının en değerli oyuncularından biri yapmıştır.
Rıza Kocaoğlu:
Rıza Kocaoğlu, modern dönemin komik oyuncularından biri olarak kendini göstermiştir. Eyyvah Eyvah serisindeki Haluk karakteri ve Vizontele Tuuba gibi yapımlarda güçlü komik performanslar sergileyerek dikkat çekmiştir.
Müjde Ar:
Özellikle 80'li yıllarda komedi filmlerinde izlediğimiz Müjde Ar, hem oyunculuğu hem de mizah anlayışıyla Türk sinemasının unutulmaz komik oyuncularındandır.
Tolga Çevik:
Tolga Çevik, sahne ve dizi oyunculuğu ile tanınan bir isimdir. Bir Demet Tiyatro ve Komedi Dükkanı gibi programlarla izleyicinin gönlünde taht kurmuştur. Sahne performansı ve doğal mizah yeteneği onu günümüzün en eğlenceli oyuncularından biri yapmaktadır.
Valla bu iş kesin Kemal Sunal dedirtiyor insana! O yüz ifadesi, o mimiklerle Türkiye’nin her kesiminden insanı gülmekten kırardı. Şener Şen de ayrı bir efsane tabii, özellikle o sinsi ve tatlı haliyle komediye bambaşka bir tat katıyor. İlyas Salman’ın samimiyeti de başka, Recep İvedik ise yeni neslin vazgeçilmezi! Ama ben hala Kemal Sunal’ı sinema tarihimizin sarı saçlı kralı ilan ediyorum 😄🎬. Sen hangisini seçtin?
Cevap
2Cevap
kemal sunal
1 - Kemal Sunal
2- Şener Şen
Kemal sunal
Kemal Sunal.
Kemal sunal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?