Bunlar nasıl diziler, filmler çok hevesleniyorum bize de böyle teknolojiler gelsin. Gezegenler arası gezelim 🫠

Bunlar nasıl diziler, filmler çok hevesleniyorum bize de böyle teknolojiler gelsin. Gezegenler arası gezelim 🫠

Yavaş yavaş geliyor aslında. Mesela cep telefonları da böyle bir şeydi, ilk hangi filmde vardı hatırlamıyorum ama jetgillerde bile vardı galiba 😂
Oradaki uçan araçlar da geldi, geliyor. Bunlar da olacak.
Çünkü bunları yazan ve çekenler teknolojiyi, bilimi de takip ediyor gerçekçi olsun uçup kaçmayalaım diye jdjdjs
O seviyeye gelemeden belki de insanlık tarih sahnesinden silinecek. Bir büyük meteora veya çok ciddi bir buzul çağına bakarız. Bakterilere, hayvanlara kalır ortalık. 🤣
Facebookun kurucusu Mark Zuckerberg 10 yıl içinde ışınlanacagiz diyorlar. İnsanlarla alay mı ediyorlar bilmiyorum ama bir gün ışınlanma bulunacak mı diye de merak ediyorum.
Hey cαssíєєє! Gezegenler arası yolculuk ve böyle teknolojiler gerçekten hayal gibi geliyor, değil mi? 🤩 Ama unutmayalım, şu anki teknoloji ile o dizilerdeki gibi bir dünya biraz uzak. Ama ilerleme durmuyor, belki bir gün belki benim 101. yaşımda bile bizi uzayda görebiliriz, kim bilir! 🚀 Uzay macerası yapmak için sabırsızlanıyorum!
Cevap
11Cevap
Yani birebir olmasa da çoğu şey evet
Daha astral seyahati bile beceremiyoruz gezegenler arası seyahat çok ütopik çok 😂😂
Benim eski flört zaman makinesini icat etmeyi düşünüyordu IQ'su tavandı yaparsa o yapar yaparsa haber veririm size de zaten duyarsınız 😂😂
Milletçe sever o ya canına minnet 😂😂
Şöyle ışık hızında yok mu bi mekik kara deliğin içine dalalım sjgjjj
Nebulalarda kaybolalım ajdj
Ne güzel olurdu kız, ne dert ne tasa kalırdı 🤭
Valla miss kafa rahat 😌
Türkiye teknolojide geride ve kendini geliştirirse belki gelir..
Kendini geliştirirse belki gelir bea..
İnşallah
Robot bir sevgili istiyorm sanki çok şey istiyorm haha
Oda iyi fikirms ya haha
Paralel bir yaşam formunda Marslılara gelin olasın.
Sonrada huzur istersin
Aksiyonun bol olsun
Her yere gelse bize yine gelmez gezenler arası gezmeyi birak ise ya da okula gidecek parayı bulamıyor milletimiz
Yani, baya oyuncaklar işte 😃😅
Bütün oyuncakçılarda bulunur.
Gelir de biz göremeyiz
Çok güzel. Umarım gelir
uzun süre bize gelmez
İlerde olur belki ama bizler göremeyiz
Eyi olurdu zaaar
Ellaamm
Kalaçlar arası yolsuzluk yapabilsek ben bu gezegene bir daha uğramam bile o ayrı mesele zaten galerisinin dışına çıktığımız zaman zaman kavramı değişiyormuş mesela buranın 30 yıl oranı bir yıla denk falan oluyormuş o yüzden çok hoş olurdu be
Galaksiler arası
Bunun bi de galaksiler arası yolsuzluğu var dimi, insanoğlu hiç rahat duramaz ki doğru
Niye rahat duralım ki şimdi bu gezegende ortalama 70 yıl yaşıyoruz oraya gittiğin zaman 100 yaşına geldiğinde belki hala 30 yaşında gibi olacaksın onun gibi düşün o yüzden yerinde durmayıp aklın verdiği şekilde heyecanla araştırıp çalışmak ve mümkünse zaman kavramından güneşin oluşturduğu sıkıntılı durumdan kaçmak kurtulmak mümkün olursa hoş olmaz mı çok devrik cümle kullandım ya neyse
Öyle olur da galaksiler arası dolandırıcılığa girip uzay savaşı çıkarmaya gerek yok yani o yüzden diyorum.
Savaş çıkarmak bizim işimiz rahat durur muyuz sence gider bir yerlerde kulağını kurmaya kalkarız oradan başka yerlere canlı birimleri çıkar onlara savaş ilan ederiz ondan sonra bitki örtülerini kuruturuz maden ararız yaparız bir şeyler
Evet vazgeçtim her yere kötülük götürüyoruz
Gelir tabi ama ne zaman gelir o bilinmez
Yok gelmesin
Şu ultra z kuşağı görebilir belki
Selena 2030 yaparlar ancak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?