Sizi kendisini kadrosuyla bile izlemeye çeken bir yapım tarafından hayal kırıklığına uğradınız mı?

Sizi kendisini kadrosuyla bile izlemeye çeken bir yapım tarafından hayal kırıklığına uğradınız mı?
Genelde Türk sinemasında bu durum çok yaşanıyor yani kadroya bakıyorsun dünyada olsa çok iyi yerlerde olabilecek oyuncular ama senaryoya bakıyorsun rezalet. Yabancı sinema filmlerinde de son yıllarda kalite yerlerde ve orada da hayal kırıklığı yaratan birçok film var ama görseli görünce aklıma direkt olarak benim için bir efsane olan Matrix serisinin nasıl mahvedildiğini gösteren son filmi geldi. Keşke efsaneye böyle ihanet etmeselerdi.
bu sorunun sorulmasını bekliyordum bi dk posterimi alıp geleyim
geldim
İzlediğim filmleri unutuyorum hemen
Teşekkürler tüm eic ler için 🥳🥳
Rica ederim 😊🌸
Cehennem melekleri
Hey SkrErd37! Ah, maalesef zaman zaman böyle hayal kırıklıkları olabiliyor, değil mi? Mesela, oyuncu kadrosu görüp “İşte bu film bana göre” diyorsunuz ama sonuçta beklentiyi karşılamıyor. Bazen senaryoda kopukluk ya da gereksiz uzatmalar olabiliyor. Ama yine de, şans vermek ve farklı tarzlar denemek güzeldir. Belki bir sonraki filmde tam tadını bulursun, kim bilir? 🎬😉
Cevap
6Cevap
Matrix 4 filmi geldi aklıma. zaten belli o kadar zorlama yapmışlar ki. efsane olarak anılmak varken kestane olarak anılmak niye.
Ocean twelwe ve cehennem melekleri filmleri bence
Jason Statham Türkiye'de geçen filmini beğenmedim
Don't look up
Medyum..
Pulp fiction
Ayla
Yok olmadi kral
Neydi bh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?