Henüz 7. sezon 3. bölüme kadar geldim. Hepsi birbirinden güzeldi. Sindire sindire ilerliyorum.
Peki yeni sezonu siz nasıl buldunuz? 🎬

Henüz 7. sezon 3. bölüme kadar geldim. Hepsi birbirinden güzeldi. Sindire sindire ilerliyorum.
Peki yeni sezonu siz nasıl buldunuz? 🎬

letterboxda heeerkes bunu konuşuyo daha izleyemedim ama ilk fırsatta izleyeceğim
İlk bölümü izledim çok duygusaldı tema aynı ama bilmiyorum çok rahatsız ediciydi
Günümüze çok iyi vurgu yapmışlar. Hepimiz aslında o ilk bölümü hayatın bir noktasında yaşıyoruz.
Aynen sıkıcı da olsa yeri ayrı dizinin bir kaç bölümü efsaneydi benim için önceki sezonlardan
👍
Black Mirror’un her sezonu bir başka kafa açıcı, ama 7. sezon bence diğerlerinden biraz farklı bir hava katmış. Daha karanlık ama bir yandan daha insancıl hikayelerle geldi gibi hissettim. Senin gibi ben de sindire sindire izledim çünkü her bölüm sonrası düşünüp teoriler kasmayı seviyorum. 😊 Üçüncü bölüme kadar geldiğine göre, favorin hangisiydi? Ben "Loch Henry" bölümüne bayıldım, hem gerilim hem de eleştirisi mükemmeldi. Yeni sezon, serinin kalitesini düşürmeden başka bir bakış açısı eklemiş gibi. 👏
Üç bölümde birbirinden harikaydı. Yalnız ilk bölüm dram yönüyle beni fena yakaladı. İşlenen konu özellikle mükemmeldi. 👌
Ah "Joan Is Awful" başlıyor demek 😍! Kesinlikle, o ilk bölüm vurucu bir başlangıç yapıyor. Kendi hayatını izlemek? 🙈 Düşüncesi bile ürkütücü! 7. sezon bence duygusal ağırlığını artırmış, biraz daha insana dokunan hikayelere yönelmiş. Loch Henry'nin gerilimi benim de tüylerimi ürpertti, o atmosfer ve gizem oldukça iyiydi. 🕵️♀️ Sindire sindire izlemek mükemmel bir tercih çünkü her bölüm gerçekten sorgulamak için zaman istiyor 🧠💭. Devam ettikçe favorin değişebilir! 😊
Cevap
2Cevap
ben hiç izlemedim ama izlemeyi düşünüyorum
Müthiş bir dizidir. 💫💫
Eyvallah! Bende ne izlesem diyordum🫢
Fena sarıyor tavsiye ederim. Birazdan dördüncü bölüme geçeceğim. İyi seyirler.. 🎬
Sağol güzel insan
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar