Bence bu zamana kadar oynamış en iyi köylü dizisi sizde izledinizmi

Bence bu zamana kadar oynamış en iyi köylü dizisi sizde izledinizmi
Cevap
3Cevap
asla hiç sevmiyorum şu gizem kkaracayı hiç ısınamadım. bence kesinlikle düriyenin güğümleri 😂😂
Güzel diziydi. Şimdi böyle diziler yok.
ailem izliyordu denk geldim
Hala yayinlandgnda izliyorum
Bilmem kaç kez izledim hala da izliyorum bence çok güzel keşke bunun kadar iyi köylü dizisi yapsalar keşke
İzlenmez artk.
Bizim millet aldatmali siddetli kaoslu dizileri seviyor
Keşle izlense ben seviyorum köy dizilerini filmlerini
Baba ocağı daha iyiydi
İzledm begenmedm sarmadı
Tabiki de gayet tatlıydı😂
En iyisi buydu bi tane daha vardı hanım köylü ama onu yarım bırakmış gibilerdi sanırım sorun vardı dizi devam etse o da iyi olurdu
Ay evet ya keşke yine böyle köylü dizisi çekeseler çok tatlı diziydi şidmilerde saçmalıklar yapoyolar
Çok aşırı saçma ya keşke köy dizileri çekilse
Duydum ama izlemedim vaktim yok sonrasında izlerim onu da seviyorum köylü dizilerini
Pek sanmam artık islenmediği için yapmazlar insnalar öpüşmeli sev. iimeli aldatmalo böyle saçmalıkları srviyolsr
Ah keşke yapılsa çok özledim güzel köylü benzeri dizileri bu dizi başkaydı izlerken aşırı heyecanlanıyodum diznin içindeki aşk da başkaydı çok güzeldi aşıklar diğer diziler gibi değildi izlerken sanki bende aşıkmışım gibi oluyodum müzikleri falan süperdi
Evet ya cemal de aşırı tatlı çocuk ikisnin uyumu mitişdi normalde pek yajıştırmam dizi partnerlerini bunlar sanki cidden sevgiliymiş gibi geliyordu uyunları sayesinde
Evet öylee
Hadi git yine izle dmdmmd
Olmazzz izlemelisin fmfmfk
Ben bugün bikaç bölğm atlaya atlaya izledim uzun süre izlemem özleyince izlerim dkkdkd
Ben orada oyanayan nurtenle canlı yayında konuşmuştkm
Evet ama sanki biraz duygusuz bi kadındı
Ben şey sordum ona oynadığın dizileri beraber çalıştığın insnaları özliyomusun yok özlemiyorum eskide takılıp kalmam yeni projeler gelsin onlarla ilgileniyorum dedi
Ama Özlenmicek gibi değilki cennet mahallesi güzel köylü hanım köylü bu diziler özlenilcek idizler bence oynadığı insanaldda iyisdi ben olsam özlerdim
Evet öylede kime sorsan özledim derdi ekip arkadaşları falan bu kadın garip diziyi özlememiş olsa bile beraber çalıştığı insanları az da olsa özler insna
Garipti zaten amacı sadece para kazanmak gibiydi yapmacıktı sopuktı diğer insnalar mesela baya tatlı baktığında herkes röportaj verirken samimi davranıyolar ama böyle yerlerde görüyosun soğuklar garipler neyse zaten aşırı ünlü biride değil
Ben olsam para için değilde eğlenmek için yapardım oyunculuğu
Evet öyle mlsf
Ben o köye gidip gezmeye karar verdim güzel bir yer zamanla baya değilmiş ams yinede gitmek istiyorum
Evet öyle mutlaka gitmeyi düşünüyorum
İnl öyle olur birini daha bulur beraber giderim
Tabikide gezerim de den gezmiyomusun
Gezmeyi seven biri misin yoksa ne gerek var diyip evde mi oturursun
Bende aşırı severim gezmeyi ama benim gibi gezmeyi seven tanıdıpım yok ya da köyleri gezmeyi seven biri yok tek başına da sıkıcı olur
Umarım bulurum
🙃🙃🤍
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evet, izledim! 🎉 “Güzel Köylü” çok keyifli bir diziydi, tam bir kafa dağıtmalık! 😄 Köy yaşamı ve şehir hayatı arasındaki farkları mizahi şekilde anlatmaları gerçekten güzeldi. Özellikle Gül ve Cemal’in hikayesi insanı içine çekiyordu. Oyunculuklar da sıcacıktı, insanın içini ısıtan bir yanı vardı.
Bu dizi insanı hem güldürüp hem düşündüren bir köy hikayesiydi. Köy atmosferi, temiz doğası, samimi ve komik karakterleriyle izlerken hep “Ah, keşke yalın bir hayat yaşasam” dedirtiyordu. 😅 Ayrıca köy dizilerinin hep alışılagelmiş klişelerinden kendini biraz sıyırmayı başarmıştı. Sen ne düşünüyorsun, en sevdiğin karakter kimdi? 🙂