Fragmanını çok görürdüm ama hiç izlemedim. Beğenen de vardı o ara hiç sevmeyen de tabi herkesin dizi anlayışı farklı, ben hiç izlemedim daha çok aksiyon tarzında dizilere bakıyorum ya da yabancı diziler iyi oluyor.
Geçmiş dönemlerde yine izleniyordu ama Netflix çıktıktan sonra herkes ne kadar kötü olduğunu anladı ve oraya geçti bu dizide sanırım TV’de harcanır diye Blue TV ye geçti ama pek kimse izlemedi Çünkü insanlarımız yenilikçi değil ve anlamıyorlar
İşte tam olarak söz ettiğim şey buydu. Platform kötüydü. Dizi iyi kötü ilerliyordu. Valla tek sevdiğim dizi Muhteşem yüzyıldı. Sjsjsj Sırf tarihe aşık biri olduğum için ilgimi çekmişti. 3 kere baştan sona izledim 😄
Doğrudur Muhteşem Yüzyıl’ı ben de izledim Meryem Uzerli çıkmasına rağmen daha sonra devam ettim Eski dizilerin ayrı bir güzelliği var şimdikiler gibi değil Maşallah ben iki kere izledim 😅 3 sabrım yoktu
Şu an kitabını merak ettiğim için bir de yazarınıda sevdiğim için Aslında bir psikolog hastalarının sıkıntılarını kitaba döken bir psikolog Ve bu kitabında diziye dönüşmesi tabi mahfetmezler ise 𝗖𝗮𝗺𝗱𝗮𝗸𝗶 𝗸𝛊𝘇
En İyi Cevaplar