Diziler & Filmler Sizinle bitki çayı içerek Avrupa yakası izler miydim söyleyim mi? Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 27 Yapay Zekaya Sor Hayır dediklerim alınmasın olur mu 🥹🌼🌿🌱☘️🍵💚💛🤍 Güncellemeler1 yıl Telefonumun kamerası git gide kötü çekmeye başladı 😭 Sizinle bitki çayı içerek Avrupa yakası izler miydim söyleyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. söyleyebilirsin tabi ki de :D ama ben kahve alayım 0 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Olur seninle kahve 😂 u Barış_LonelyForever 1 yıl Teşekkürler 😂💙 Edameda06 1 yıl 💚💚
Semih4500 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% 1 yıl Bitki çayı yok taze bitti 😁onun yerine atom çayı ve Rize çayı var gerçi onlarda bitkiden yapılıyor ama yinede sen bilirsin 😂 0 5 Yorumla Edameda06 1 yıl Olur da bende var, ben yapcam 😂😂 Yorumla Semih4500 1 yıl Soruda neden detay belirtmiyorsun 😅 yanlış anlaşılmalara neden oluyor. Bunlar önemli şeyler dhjs Yorumla Edameda06 1 yıl 🤣 Ne anlaşılacak ki Yorumla Semih4500 1 yıl Sen geliyorsun sandım evde bitki 🌱 çayı aradım iki saat boşuna yorulmuşum 😒 Yorumla Edameda06 1 yıl 😂 Deli xdkkdkdk Yorumla
KINGAMAYALNIZ Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl sen belki benimle bitki çayı içerek Avrupa yakası izlemek isterdin ama ne ben bitki çayı içerim ne de Avrupa yakasını izlerim 😅 0 2 Yorumla Edameda06 1 yıl O zaman sana hayır Yorumla KINGAMAYALNIZ 1 yıl Başka bir etkinlikte diyelim ☺️ Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 546 cevap paylaştı. Yok alınmayız🌸 Peki bitki çayı içer miyiz birlikte, şayet içersek hangi bitki çayını içeriz? 0 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Evet içeriz tabisi 🌼 sen hangisinden istiyorsan ondan yaparım 😀🪻 1İnciTanesi 1 yıl Papatya çayı olsun öyleyse 🥰 :D Edameda06 1 yıl Olur 🥰🌼💛
Artha1331 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Ona bakarsak siyah çayda bitki çayı çay bitki değilmi 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl 😂 Yorumla
JURA8 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl 2 bira açıp denizi izleyelim yavrum, ne bitkisi ne dizisi ya 0 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Hayır 😬 Yorumla JURA8 1 yıl Eda yoksa seda var selda var, pinekle sen evde Yorumla Edameda06 1 yıl Tamam 😂 Yorumla
Gizemli_-Adam Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl İzlemesine izlersin de, ben bitki çayı sevmiyorum 😂 0 8 Yorumla Edameda06 1 yıl 😂 O zaman hayır xd Yorumla Edameda06 1 yıl Ya da kahve yaparım sana xd Yorumla Gizemli_-Adam 1 yıl Kahve olur bak anlaştık 🤣 Yorumla Edameda06 1 yıl Tamam ☕ Yorumla Gizemli_-Adam 1 yıl Eline sağlık ama kahve biraz acı olmuş şeker olarak seni katayım da tatlansın:)) Yorumla Edameda06 1 yıl 🤣 Şeker komasına girersen ya zjjzjs Yorumla Gizemli_-Adam 1 yıl Bişey olmaz kıtlama yaparım azar azar 🤣 Yorumla Edameda06 1 yıl 😂😂🍬 Yorumla
yakışıklıberkecan Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Ben Avrupa yakasını yani dizisini fazla sevmem ama yine de söyle. 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl O zaman hayır 🤣 Yorumla
Carvel Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 yıl Gerek yok 1 3 Yorumla Edameda06 1 yıl O zaman ne yazıyosun 😀 Yorumla Carvel 1 yıl Söyleyeyim mi yazmışsın? bende cevabımı belirttim Yorumla Edameda06 1 yıl Saçma 🤣 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 13,9b cevap paylaştı. Çikolatalı süte ne dersn 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Olur tabisi Yorumla
Kadınsıahmet Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 89% 1 yıl Yok avrupa yakası sevmem bitki çayına hayır demem 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl O zaman hayır abla 🤣 Yorumla
SkrErd37 Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hadi söyle 0 2 Yorumla Edameda06 1 yıl Evet şüko Yorumla SkrErd37 1 yıl teşekkür edoş Yorumla
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Hangi bitki mesela? 0 7 Yorumla Edameda06 1 yıl Japon yeşil çayı 🤣 Yorumla kurumeyvecanavarı 1 yıl Onu Japon dizisi izlerken içeriz, şimdi anadolu usulü bişeyler içelim olur mu? Yorumla Edameda06 1 yıl Olur o zaman şerbet içelim 😂 Yorumla kurumeyvecanavarı 1 yıl Sıcak şerbet içelim, şekerli bitki çayı havası versin :D Yorumla Edameda06 1 yıl Ama niye Anadolu usulü? Dizi Avrupa yakası :d Yorumla kurumeyvecanavarı 1 yıl Doğru o zaman avrupa usulü sıcak şarap falan içebiliriz :D Yorumla Edameda06 1 yıl Alkol içmiyorum 😬 Yorumla
GölgedenGünceler Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Severim Avrupa Yakası’nı. 0 2 Yorumla Edameda06 1 yıl O zaman evet :d Yorumla GölgedenGünceler 1 yıl 🥰😊 Yorumla
s MFBH22 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 601 cevap paylaştı. Söyle gülüm ❤️ 0 2 Yorumla Edameda06 1 yıl Evet 🌸 Yorumla s MFBH22 1 yıl ❤️ Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Söyle bakalım Eda nur :D 0 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Evet deli Yorumla ZorundamıyımEfsane 1 yıl Merci 🌹 Yorumla Edameda06 1 yıl :)))) Yorumla
Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 yıl Söyleyin 0 2 Yorumla Edameda06 1 yıl Evet Yorumla Boavistaa 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
şairruhlu_man Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kahve bardağı hoş..Söyle bakalım (: 0 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Evet :) Yorumla şairruhlu_man 1 yıl teşekkürler (: Yorumla Edameda06 1 yıl ☺️😊🙂🙃 Yorumla
s Kimikio Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 422 cevap paylaştı. Olur söyle 👀 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Evet Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 553 cevap paylaştı. bak dökecek bilgisayara söyle 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Evet Yorumla
m Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,2b cevap paylaştı. Söyle bakalım.. 0 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Evet Yorumla m Bravehrart 1 yıl Teşekkür ederim. 💕🥰 Yorumla Edameda06 1 yıl ❤️😘 Yorumla
Oxseli Takip Et Guru Yaş: 32 1 yıl Kesin bana hayır dersin 0 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Evet hayır 🤣 Yorumla Oxseli 1 yıl Ben senle zaten hiç bişi yapmam Yorumla Edameda06 1 yıl 🤣... Yorumla
Daredevil39 Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Süper valla bana da var mı 0 2 Yorumla Edameda06 1 yıl Evet Yorumla Daredevil39 1 yıl 🥰🥰🥰🥰 Yorumla
CanerDoğan1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% 1 yıl Dinliyorum 0 21 Yorumla Edameda06 1 yıl Evet Yorumla CanerDoğan1 1 yıl Kaçak Çay alır gelirim Yorumla Edameda06 1 yıl Olur deli Yorumla CanerDoğan1 1 yıl Neresinde oturuyorsun Ankara 'nın Yorumla Edameda06 1 yıl Keçiören Yorumla CanerDoğan1 1 yıl Baban vurmaz dimi geldiğim de 😂 Yorumla Edameda06 1 yıl Anlamadım? Yorumla CanerDoğan1 1 yıl Gel dedin ya geldiğimde diyorum baban sıkmaz dimi 😅 Yorumla Edameda06 1 yıl Hıı SORUYU unutmuşum. Sıkar öldürür seni haha Yorumla CanerDoğan1 1 yıl Leyla olmuşsun belli 😂 hayattaki şansım 😂 Yorumla Edameda06 1 yıl 😂 Başımda ağrı, midemde bulantı, ruhumda darlanma mevcut Yorumla CanerDoğan1 1 yıl Yazsana bana bı Yorumla Edameda06 1 yıl Off ne gerek var 🤦♀️🤕😑 Yorumla CanerDoğan1 1 yıl Rahatsızım demedinmi çözümü var 😅 Yorumla Edameda06 1 yıl Hepiniz doktor kesilirsiniz şimdi 🤕 Yorumla CanerDoğan1 1 yıl Eczanede teknisyenim 🤫 Yorumla Edameda06 1 yıl Amannnn... Yorumla CanerDoğan1 1 yıl Yaz bebe yaz ne inatçı çıktın Yorumla Edameda06 1 yıl Ulan üstüme gelmeyin Yorumla CanerDoğan1 1 yıl Bişey yok bişey yok yazsana deli Yorumla Edameda06 1 yıl Isrardan haz etmem Yorumla
Elifimsii34 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Olur söyle 0 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Evet Yorumla Elifimsii34 1 yıl Teşekkürler aşko 🌸 Yorumla Edameda06 1 yıl Rica ederim 🌸 Yorumla
Black_Labell Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Olur söyle 0 2 Yorumla Edameda06 1 yıl Hayır 🤣 Yorumla Black_Labell 1 yıl Canın sağolsun ne diyeyim. en azından dobra söyledin bu bile beni mutlu etti Yorumla
albiceleste Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Bende bir kış çayı gömdüm bu gece 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Afiyet olsun Yorumla
Yunusemre1143 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Olur 0 2 Yorumla Edameda06 1 yıl Evet Yorumla Yunusemre1143 1 yıl Siz ekranı izlersiniz ben de sizi 😄 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,8b cevap paylaştı. söyle 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Evet Yorumla
Dudu_Bubu Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Söyle 🙄 0 4 Yorumla Edameda06 1 yıl Evet dudu Yorumla Dudu_Bubu 1 yıl Teşekkür ederim 🙃😊hayırlı pazarlar dilerim bubukuş Yorumla Edameda06 1 yıl Sağol sana da 😊 Yorumla Dudu_Bubu 1 yıl Ricaederim az önce senin için yapılmış bir video gördüm.. diyor ki; boyu kısa olanı kızdırmayın.. çünkü yerden taşı çabuk alırlar 🙃😃 gerisini onlar düşünsün 😊😊 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 353 cevap paylaştı. Söyle 0 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Hayır 🥺 Yorumla
paşalı09fb Takip Et Xper 6 Yaş: 44 1 yıl Sen o yaşta varmisin be 0 8 Yorumla Edameda06 1 yıl Varım abi Yorumla paşalı09fb 1 yıl Hadiya vurulmusadindum dede olcak yasdayim Yorumla Edameda06 1 yıl 🤣 🤣 👴🏼 Yorumla paşalı09fb 1 yıl Gülme valla zoruma giti kızım boşa ihtiyar demiyo bana Yorumla Edameda06 1 yıl Saçma bir düşünceye kapılmışsın Yorumla paşalı09fb 1 yıl Yokbe yasimla mutluyum abim ergen anlamaya çalışıyor 😂 Yorumla Edameda06 1 yıl :/ :/ Yorumla paşalı09fb 1 yıl Aynen öyle anliyamiyom Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 810 cevap paylaştı. Söyle 0 5 Yorumla Edameda06 1 yıl Evet Yorumla isabella181919 1 yıl Emin misin 😅 Yorumla Edameda06 1 yıl Eminim 😂 Yorumla isabella181919 1 yıl Eyi bari 😂😂 Yorumla Edameda06 1 yıl 🤣 Yorumla
Şişkolettaa Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Olur söyle 0 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Evet Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Teşekkür ederim 🌼 Yorumla Edameda06 1 yıl 🌼🌼 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 322 cevap paylaştı. Haydi söyle 0 4 Yorumla Edameda06 1 yıl Evet Yorumla gecekusum3434 1 yıl Teşekkürler canım benim Yorumla Edameda06 1 yıl 😊 Yorumla gecekusum3434 1 yıl 😍😍 Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Evet…? 0 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Evet Yorumla 1kahveyenedersin 1 yıl O zaman seylan çayımı getireyim. Ben bitki çayı sevmiyorum.👍 Yorumla Edameda06 1 yıl Olur :d Yorumla
Security_mann Takip Et Xper 7 Yaş: 37 1 yıl Söyle bakalım 0 2 Yorumla Edameda06 1 yıl Hayır 🤣 Yorumla Security_mann 1 yıl Neden 😃 Yorumla
libidolugenc Takip Et Xper 3 Yaş: 25 1 yıl söyle 0 2 Yorumla Edameda06 1 yıl Hayır 🤣 Yorumla libidolugenc 1 yıl sebep neymiss Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
söyleyebilirsin tabi ki de :D ama ben kahve alayım
Olur seninle kahve 😂
Teşekkürler 😂💙
💚💚
Bitki çayı yok taze bitti 😁
onun yerine atom çayı ve Rize çayı var gerçi onlarda bitkiden yapılıyor ama yinede sen bilirsin 😂
Olur da bende var, ben yapcam 😂😂
Soruda neden detay belirtmiyorsun 😅 yanlış anlaşılmalara neden oluyor. Bunlar önemli şeyler dhjs
🤣 Ne anlaşılacak ki
Sen geliyorsun sandım evde bitki 🌱 çayı aradım iki saat boşuna yorulmuşum 😒
😂 Deli xdkkdkdk
sen belki benimle bitki çayı içerek Avrupa yakası izlemek isterdin ama ne ben bitki çayı içerim ne de Avrupa yakasını izlerim 😅
O zaman sana hayır
Başka bir etkinlikte diyelim ☺️
Yok alınmayız🌸 Peki bitki çayı içer miyiz birlikte, şayet içersek hangi bitki çayını içeriz?
Evet içeriz tabisi 🌼 sen hangisinden istiyorsan ondan yaparım 😀🪻
Papatya çayı olsun öyleyse 🥰 :D
Olur 🥰🌼💛
Ona bakarsak siyah çayda bitki çayı çay bitki değilmi
😂
2 bira açıp denizi izleyelim yavrum, ne bitkisi ne dizisi ya
Hayır 😬
Eda yoksa seda var selda var, pinekle sen evde
Tamam 😂
İzlemesine izlersin de, ben bitki çayı sevmiyorum 😂
😂 O zaman hayır xd
Ya da kahve yaparım sana xd
Kahve olur bak anlaştık 🤣
Tamam ☕
Eline sağlık ama kahve biraz acı olmuş şeker olarak seni katayım da tatlansın:))
🤣 Şeker komasına girersen ya zjjzjs
Bişey olmaz kıtlama yaparım azar azar 🤣
😂😂🍬
Ben Avrupa yakasını yani dizisini fazla sevmem ama yine de söyle.
O zaman hayır 🤣
Gerek yok
O zaman ne yazıyosun 😀
Söyleyeyim mi yazmışsın? bende cevabımı belirttim
Saçma 🤣
Çikolatalı süte ne dersn
Olur tabisi
Yok avrupa yakası sevmem bitki çayına hayır demem
O zaman hayır abla 🤣
Hadi söyle
Evet şüko
teşekkür edoş
Hangi bitki mesela?
Japon yeşil çayı 🤣
Onu Japon dizisi izlerken içeriz, şimdi anadolu usulü bişeyler içelim olur mu?
Olur o zaman şerbet içelim 😂
Sıcak şerbet içelim, şekerli bitki çayı havası versin :D
Ama niye Anadolu usulü? Dizi Avrupa yakası :d
Doğru o zaman avrupa usulü sıcak şarap falan içebiliriz :D
Alkol içmiyorum 😬
Severim Avrupa Yakası’nı.
O zaman evet :d
🥰😊
Söyle gülüm ❤️
Evet 🌸
❤️
Söyle bakalım Eda nur :D
Evet deli
Merci 🌹
:))))
Söyleyin
Evet
Teşekkür ederim
Kahve bardağı hoş..
Söyle bakalım (:
Evet :)
teşekkürler (:
☺️😊🙂🙃
Olur söyle 👀
Evet
bak dökecek bilgisayara söyle
Evet
Söyle bakalım..
Evet
Teşekkür ederim. 💕🥰
❤️😘
Kesin bana hayır dersin
Evet hayır 🤣
Ben senle zaten hiç bişi yapmam
🤣...
Süper valla bana da var mı
Evet
🥰🥰🥰🥰
Dinliyorum
Evet
Kaçak Çay alır gelirim
Olur deli
Neresinde oturuyorsun Ankara 'nın
Keçiören
Baban vurmaz dimi geldiğim de 😂
Anlamadım?
Gel dedin ya geldiğimde diyorum baban sıkmaz dimi 😅
Hıı SORUYU unutmuşum. Sıkar öldürür seni haha
Leyla olmuşsun belli 😂 hayattaki şansım 😂
😂 Başımda ağrı, midemde bulantı, ruhumda darlanma mevcut
Yazsana bana bı
Off ne gerek var 🤦♀️🤕😑
Rahatsızım demedinmi çözümü var 😅
Hepiniz doktor kesilirsiniz şimdi 🤕
Eczanede teknisyenim 🤫
Amannnn...
Yaz bebe yaz ne inatçı çıktın
Ulan üstüme gelmeyin
Bişey yok bişey yok yazsana deli
Isrardan haz etmem
Olur söyle
Evet
Teşekkürler aşko 🌸
Rica ederim 🌸
Olur söyle
Hayır 🤣
Canın sağolsun ne diyeyim. en azından dobra söyledin bu bile beni mutlu etti
Bende bir kış çayı gömdüm bu gece
Afiyet olsun
Olur
Evet
Siz ekranı izlersiniz ben de sizi 😄
söyle
Evet
Söyle 🙄
Evet dudu
Teşekkür ederim 🙃😊hayırlı pazarlar dilerim bubukuş
Sağol sana da 😊
Ricaederim az önce senin için yapılmış bir video gördüm.. diyor ki; boyu kısa olanı kızdırmayın.. çünkü yerden taşı çabuk alırlar 🙃😃 gerisini onlar düşünsün 😊😊
Söyle
Hayır 🥺
Sen o yaşta varmisin be
Varım abi
Hadiya vurulmusadindum dede olcak yasdayim
🤣 🤣 👴🏼
Gülme valla zoruma giti kızım boşa ihtiyar demiyo bana
Saçma bir düşünceye kapılmışsın
Yokbe yasimla mutluyum abim ergen anlamaya çalışıyor 😂
:/ :/
Aynen öyle anliyamiyom
Söyle