Aşk İlişkileri Sizinle kaçak çay içer miydim söyleyeyim mi? erkolardanefret Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Kaçak çayı herkesle içmem ona göreeeee 😂😂😂 Güncellemeler1 yıl Ben çay kadınıyım siz içersiniz içmezsiniz beni ilgilendirmez ben çay severim 🤣🤣🤣 Sizinle kaçak çay içer miydim söyleyeyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı. Söyleyebilirsin evet 0 5 Yorumla erkolardanefret 1 yıl Seninle içerim gibi ama emin olamadım fkdmdmd u Barış_LonelyForever 1 yıl Ya içersin ya içmezsin ama sdfsdf erkolardanefret 1 yıl Kimseye deme diğer erkolar duymasın içelim çay seninle 🤫🤫😅😅 u Barış_LonelyForever 1 yıl Tamam diğer sapıklar duymaz.. içelim 😅😅 ☕ erkolardanefret 1 yıl Tamam ☕️☕️😄😄
Asilade Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Nick isminden belli beyler erkeklerle içmez zorlamayın sjsjsj 1 2 Yorumla erkolardanefret 1 yıl Şşşşş sus kimseye deme aramız da sır kalsın 🤫🤫😅😅 Yorumla Asilade 1 yıl Timam. 🤐🫡 Yorumla
the_belansekerim Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl y*vşaklar doluşmuş ahah.Ben tek içiyorum şimdi.İçmek istersen buyur gel 0 1 Yorumla erkolardanefret 1 yıl Geldim aşko biz içelim seninle 😂😂💖💖
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Çay deme ya şimdi kim demleyecek bu saatte 😂 canım çekti. 0 2 Yorumla erkolardanefret 1 yıl Kalkın demleyin efendim çayın saati olmaz kfdkdkdk Yorumla s LastGuest 1 yıl Uyuyamam ki o zaman 😂 ya çok yorgun olurum sabah ya da uyuyakalırım shshdks Yorumla
Tarık190765 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl Benle içer misin?😏 Doldurması senden 0 4 Yorumla erkolardanefret 1 yıl İçmem fksmdmd Yorumla Tarık190765 1 yıl ☹️ malamıné Yorumla erkolardanefret 1 yıl 🥹🥹🥹kaçak çayi herkesle içemem üzülme kfsmnfdn Yorumla Tarık190765 1 yıl Çokta severdim kaçak çay olsun ayrı yaparım içerim Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sen olmasanda ben kaçak cay içiyorum@Çiçekbal 1 5 Yorumla Çiçekbal 1 yıl Niye kaçak? Yorumla Jakabo01 1 yıl Kacak daha sert türk cayina göre Yorumla Çiçekbal 1 yıl Bana fark etmez ben sallama bile icerim Yorumla Jakabo01 1 yıl Cayı sallamamak lazım Yorumla Çiçekbal 1 yıl Hepsi çay bana göre :) Yorumla
Elleira Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kaçak çay bizim evde eksik olmaz diyenler🙋🏻♀️ 1 0 Yorumla
imamınmankenkızıı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Bakıcez 1 2 Yorumla erkolardanefret 1 yıl Aşko seninle içerim Yorumla imamınmankenkızıı 1 yıl Ben de seninle çiçek Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Kaçak çay severiz. Söyle 0 2 Yorumla erkolardanefret 1 yıl İçerim gibi Yorumla ᖇaskolnikov 1 yıl Teşekkürler Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Söyle bakalım alidaaan 0 1 Yorumla erkolardanefret 1 yıl İçeriz gibi Yorumla
Aişemeryem78 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl E söyle bariiii😂 0 2 Yorumla erkolardanefret 1 yıl İçerim aşko 💞 Yorumla Aişemeryem78 1 yıl ❤️❤️❤️❤️ Yorumla
Omrblk Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 960 cevap paylaştı. Tanımadığın için içmezsin diye düşünüyorum 😁 0 2 Yorumla erkolardanefret 1 yıl Doğru Yorumla Omrblk 1 yıl Eeee bu sitede kimseyle çay içmezsiniz o zaman Yorumla
itsmylifemyworld Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Söyle bakalım içer miydin😉 0 1 Yorumla erkolardanefret 1 yıl İçmem Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Söyle güzel arkadaşım 0 0 Yorumla
AlininAnnesi72 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl İnsan olsun buyursun kapımız herkese açık canım 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Yanında da çeçil mi 🤤 0 0 Yorumla
Theeoone Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı. Pek tabi ama manzara kimden? 0 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Alkol olsaydı eyvallah. Çayı siz. İçin 0 0 Yorumla
İsyankarkader Takip Et Xper 7 Yaş: 51 , eic 98% 1 yıl Önce kaçak çay içelim sonra mıra içeriz 0 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. İçmezsin , sana afiyet olsun 0 0 Yorumla
kuraklik Takip Et Yoda Yaş: 33 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı. Asıl ben senle içmem 0 1 Yorumla erkolardanefret 1 yıl İçme Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yok içmezsin 0 16 Yorumla erkolardanefret 1 yıl Nereden biliyorsun Yorumla ft06yl 1 yıl Öyle hissediyorum Yorumla erkolardanefret 1 yıl İçicem dksmdkd Yorumla ft06yl 1 yıl Tersini söylesem tersi cevap verirsin 😀 Yorumla erkolardanefret 1 yıl Hahah yok be Yorumla ft06yl 1 yıl Sen içecek birini buldun onunla içersin şekersiz için 😀 Yorumla erkolardanefret 1 yıl O kim kfkdkd Yorumla ft06yl 1 yıl Aşağıda bir sürü var 😅 Yorumla erkolardanefret 1 yıl Tamam kızlarla içmeye gidiyorum o zaman Yorumla ft06yl 1 yıl Erkeklere de demişsin ya içicem diye Yorumla erkolardanefret 1 yıl Bir kişi sadece Yorumla ft06yl 1 yıl Evet sadece barışa demişsin şimdi gördüm Yorumla erkolardanefret 1 yıl Günahımı aldın fkskdkd Yorumla ft06yl 1 yıl Özür dilerim o zaman 😅 Yorumla erkolardanefret 1 yıl Hahaha sorun yok 😄 Yorumla ft06yl 1 yıl Hadi kızlarla partini ver şimdi 😬 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Ben içmem 0 3 Yorumla erkolardanefret 1 yıl Ay ne olur iç Yorumla FısFısOdaSpreyi 1 yıl Bu havada çay mı içilir Yorumla erkolardanefret 1 yıl İçilir Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. söyle 0 1 Yorumla erkolardanefret 1 yıl İçerim Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Olur 0 2 Yorumla erkolardanefret 1 yıl İçerim aşko Yorumla moonlight012 1 yıl Teşekkürlerr 🙂 içerizz Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Söyle 0 0 Yorumla
кая_кüяеsi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı. İçer misin 😀 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Söyle. 0 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tabii 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Söyle hemen 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. tabi buyrun 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Olur söyle 0 0 Yorumla
Shazam6 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 49% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Söyle 0 1 Yorumla Shazam6 1 yıl İçmezsin herhalde Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Söyle 0 1 Yorumla erkolardanefret 1 yıl İçerim ☕️ Yorumla
içimhasta Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Söyle 0 2 Yorumla erkolardanefret 1 yıl İçmem Yorumla içimhasta 1 yıl O zaman normal çay içelim Yorumla
Mucahid_30 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Öyle mi 0 4 Yorumla erkolardanefret 1 yıl Seninle de içmem Yorumla Mucahid_30 1 yıl Seninle sütlü kahve içerim dimi Yorumla Mucahid_30 1 yıl Ben sana cay sen bana sütlü kahve yap Yorumla Mucahid_30 1 yıl Uyar mi Yorumla
Gulerhhh Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Olur 0 1 Yorumla erkolardanefret 1 yıl İçmem seni tanımıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Söyleyebilirsin evet
Seninle içerim gibi ama emin olamadım fkdmdmd
Ya içersin ya içmezsin ama sdfsdf
Kimseye deme diğer erkolar duymasın içelim çay seninle 🤫🤫😅😅
Tamam diğer sapıklar duymaz.. içelim 😅😅 ☕
Tamam ☕️☕️😄😄
Nick isminden belli beyler erkeklerle içmez zorlamayın sjsjsj
Şşşşş sus kimseye deme aramız da sır kalsın 🤫🤫😅😅
Timam. 🤐🫡
y*vşaklar doluşmuş ahah.
Ben tek içiyorum şimdi.
İçmek istersen buyur gel
Geldim aşko biz içelim seninle 😂😂💖💖
Çay deme ya şimdi kim demleyecek bu saatte 😂 canım çekti.
Kalkın demleyin efendim çayın saati olmaz kfdkdkdk
Uyuyamam ki o zaman 😂 ya çok yorgun olurum sabah ya da uyuyakalırım shshdks
Ben Lipton Doğu Karadeniz severim..
Benle içer misin?😏
Doldurması senden
İçmem fksmdmd
☹️ malamıné
🥹🥹🥹kaçak çayi herkesle içemem üzülme kfsmnfdn
Çokta severdim kaçak çay olsun ayrı yaparım içerim
Sen olmasanda ben kaçak cay içiyorum
@Çiçekbal
Niye kaçak?