Diziler & Filmler Konuştuğum kişi kuruluş Osman var diye yazmıyor ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bitince yazıcam dedi üzüldüm biraz kuruluş osmanı seçti :( Güncellemeler1 yıl Savaş var dedi sonra yazıcam bitince diyor Konuştuğum kişi kuruluş Osman var diye yazmıyor ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Perikızı0007 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl 😂😂 Çok güzel bir bölümdü ama sen de bir dizi seç ve izle o kurtuluş Osmani görsün 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Bitti mi Yorumla
Ahmet12345621 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 96% 1 yıl E bırak baksın filmine sende olsa aynı şey anlayış beklersin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Banada çok fena kontra atak geldi. Lol mü ben mi diye sordu. Blöf yapıyo sandım. 2 gün beni engelledi sonra mecbur lolü sildim😖 0 0 Yorumla
SorryImnotreadyyet Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Demekki diziyi senden daha çok seviyo 0 0 Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Muhafazakar 🤢, runnnnnn girl runnnnn 0 0 Yorumla
winteryawa Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Dizisi var canım bekle keyfi bitince yazar 0 0 Yorumla
softhayat33 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Bebde izliyorum 😂 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bitince bana haber ver bakalım yazacak mı? Yoksa numaramı mı yapıyor Yorumla softhayat33 1 yıl Tam ulaş haber veririm Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 13,9b cevap paylaştı. Ergence ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
😂😂 Çok güzel bir bölümdü ama sen de bir dizi seç ve izle o kurtuluş Osmani görsün
Bitti mi
E bırak baksın filmine sende olsa aynı şey anlayış beklersin
Banada çok fena kontra atak geldi. Lol mü ben mi diye sordu. Blöf yapıyo sandım. 2 gün beni engelledi sonra mecbur lolü sildim😖
Maç izleyeceğim deyip yazmayan erkekle yarışır. Trip at mswezğsw
Demekki diziyi senden daha çok seviyo
Muhafazakar 🤢, runnnnnn girl runnnnn
Dizisi var canım bekle keyfi bitince yazar
Muhabbete bak 😂
Bebde izliyorum 😂
Bitince bana haber ver bakalım yazacak mı? Yoksa numaramı mı yapıyor
Tam ulaş haber veririm
Ergence ya
Otur ağla çok önemli böyle şeyler
Helal jxjsjx
😀😅😆😄🫣 terket