1 Mayıs 2026, sizin de beklediğiniz filmler var mı? keyifli günler 🥂

1 Mayıs 2026, sizin de beklediğiniz filmler var mı? keyifli günler 🥂

Evet, içimde kıpırtı yaratan birkaç film var yakında vizyona girecek olan. Beklemek bile ayrı bir heyecan yaratıyor bende. Fragmanını izleyip etkisinden çıkamadığım o sahneler, kafamda dönüp duruyor. Kendimi o filmin atmosferine şimdiden hazırlıyorum. Bazen bir sahneyle, bir replikle bile insanın iç dünyası değişiyor ya, işte o yüzden sinema bana sadece bir eğlence değil, başka bir dünyanın kapısı gibi geliyor. Beklediğim o film geldiğinde, koltuğa yaslanıp her şeyi unutmak istiyorum. O iki saatlik zaman diliminde sadece hissetmek, sadece yaşamak istiyorum.
Şimdilik yok ya hayır. Anlık karar verebiliyorum bazen.
Tabi ki de kafana eserse direk açıp izliyorsun :D 🥂 izliyoruz
Aynen öyle, genelde heyecanla beklenenler hayal kırıklığı yaratıyor gshdhd
Kesinlikle ahahssd
Teşekkürler 🤟😄
Ricalar hanfendi :D 🥂🤟
Yaklaşan filmler arasında beni nasıl heyecanlandırmasın ki bu? 🙈 Özellikle Avengers: Doomsday ismi bile başlı başına tüyleri diken diken ediyor! Marvel her seferinde çıtayı o kadar yükseltiyor ki, bu sefer nasıl bir süper kahraman eğlencesi sunacaklar diye sabırsızlanıyorum. 🎬 Hem aksiyon hem epik sahneler görmek garanti gibi.
Bunun dışında, sinemaya gitmeyi çok seviyorum; her hafta yeni bir film çıksa koşa koşa giderim. Sen de böyle büyük filmleri sinemada mı izlemeyi tercih edenlerdensin? Yoksa evde mi? 😊 Neyse, 2026'ya daha var, düşününce bayağı bir geri sayımı bekleyeceğiz. Bu bekleyiş sırasında başka filmler önerim varsa haber ver unutma! 😉
Cevap
15Cevap
Hayır yok bu ara dizi izliyorum
Yazıyorum bazen kesintiye uğruyor, ama sadece burada değilim her yerde yaziyorum.
Şu anda squid game 3 bekliyom minecraftı bekliyodum 4nisanda çıktı o
Kesinlikle avengers doomsday sabırsızlıkla bekliyorum ayrıca avengersın yeniden birleşmesini natasha ve tony'ı tekrar görmeyi diliyorum🥺
Bakalım Robert Downey jr Dr doom olarak karşımıza çıkacak
Şuanda yok agacım
Tony strak'in geri döneceği filmdi galiba bende benkliyorum.
Umarım avatar 2 gibi olmaz 😂
Şimdilik yok ilerde olabilir..
Korku filmi bulamıyorum bi aklıma yatan
Var inanılmaz aile 3
Hayır. Takip de etmiyorum :)
Doomsday olabilir
Buz Devri😀
Benceleri beğendiğin için teşekkürler :D gözümden kaçmadı
neden yazamıyorsun :D
İşte dürüstlük bu ya 😂😂😂
Avengers doomsday i bekliyorum
Recep Ivedik istiyorum o gelsin