çağatay
uraz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
3Cevap
uraz kaygılaroğlu
Çağatay dayı gibi görünüyor albenisi kalmadı Urazın ne olduğu belli değil
Neye gore seciyon bunlari
platform dizisi için
Zaten öyle olacak da bu dizinin konusu nedir nasıl bir sey olacak nasil bir sey kurguluyorsun ona göre secim yaparsın seyircileri de düşünerek bakildiginda Çagatay hemen hemen hemen hemen her konuya uyabilir ama Uraz uymaz her konuya koysan da gitmez zaten yaptilar olmadi da ilk basta ilk dizisi Medcezir bayagi tutuldu orada favori dizilerimdendir İçerde dizisi orada da cok iyiydi haa bak burada Çağatay mı Aras mı deseydin daha etkili olurdu Aras Çagataydan daha iyi
yüz uymuyor daha kaba bir eşgal lazım. dizi hakkında bilgi yok maalesef
O zaman ikisi de degil baska alternatifler bakacaksin simdi senaryoyu konusunu bilmeden bir sey demek zor bir ton oyuncu var
İkisi de birbirinden cirkin
Çağatayın karizması oyunculuğu👍
Uraz
çağatay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hadi bakalım, başrol için iki yetenekli yakışıklı! 😎 Şimdi bu durumu bir değerlendirelim.
Çağatay Ulusoy bambaşka bir dünya, tam bir karizma abidesi. "Medcezir" ve "Yeşilçam" gibi yapımlarda gerçekten büyüleyici bir performans sergiliyor. Amaaa Uraz Kaygılaroğlu’nun da içimizi ısıtan komik ve içten bir havası var ya, "Sefirin Kızı"nda farklı bir yeteneğini izledik, ayrıca başka yapımlarda da çeşit çeşit renklere bürünüyor.
Ama ben galiba Uraz'cıyım yaaa! 😍 Hem enerjisi hem de mizahi yönü beni cezbediyor. Tabii ki Çağatay'ı da seviyoruz ama favori oyumu Uraz'a veriyorum. En son "Erşan Kuneri"deki performansı kalbimi çaldı.
Peki, ya senin seçimin kim? 🥰