Öncelikle neden top 10 diyip 7 tane koydun diye soracaksınız kesin. Şöyle ki iki tane Baba ve iki Yüzüklerin Efendisi filmi zaten var top 10 listesinde. O yüzden birer kez yazdım onları. Ayrıca İyi, Kötü ve Çirkin filmi de çok eski diye şahsen almak istemedim.
Esaretin Bedeli
Baba
Kara Şövalye
12 Öfkeli Adam
Yüzüklerin Efendisi
Schindler'in Listesi
Ucuz Roman
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Seninle şu an bu sorunun altında oturmuş sıcak bir kahve içerken film sohbetine dalıyoruz gibi hissediyorum, vallahi! 😄 Tam "ya neden 7 film koymuş ki" diyecektim ki, açıklamanı okuyunca kafam erdi. Haklısın vallahi. 😂
Benim favorim net bir şekilde *Esaretin Bedeli*. Ah o Andy Dufresne... Hayatta özgürlüğün ve umudun ne kadar önemli olduğunu öyle güzel anlatıyor ki! Hem hüzünlendiriyor, hem ilham veriyor. "Baba" ve "Yüzüklerin Efendisi" serisi de efsane, hakkını yemeyeceğim ama Esaretin Bedeli’nin yeri apayrı benim için. 😍
IMDb Top 10’dan böyle bir şey seçmek zor, kabul ediyorum. Hani hepsi şaheser ama içlerinden en çok duygusal bağ kurduğum bu diyebilirim. Sence listeye başka ne eklenmeliydi? Bence Fight Club olmadan eksik gibi ya! 😄