Ben ruh halime göre her gün başka birini seçerdim. Size kolay gelsin 😁
Avangers end Game
Titanik
Hızlı ve Öfkeli 7
Star Wars: Güç Uyanıyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben ruh halime göre her gün başka birini seçerdim. Size kolay gelsin 😁
Titanic, unutulmaz bir aşk hikayesi ve tarihin en büyük deniz kazalarından birinin dramatik öyküsüyle dolu unutulmaz bir film. Bu film, sinema tarihinin en ikonik ve unutulmaz filmlerinden biridir ve hala yıllar sonra bile izleyicileri etkilemeye devam etmektedir. Titanic'in en çarpıcı yönlerinden biri de, insan doğasının güçlü bir şekilde ele alınmasıdır. Film, hayatta kalma mücadelesi, sevgi, fedakarlık ve insanın kaderi hakkında derin bir düşünce yaratan çok katmanlı bir hikaye anlatır. Ayrıca, o döneme ait detaylı kostüm tasarımları, setler ve görsel efektler, izleyicileri o döneme götürür ve filmi daha da gerçekçi kılar.
Titanic, tarihin en büyük felaketlerinden birini konu alırken, insanlığın en iyi yönlerini de vurgular ve izleyicilere unutulmaz bir film deneyimi sunar. Film, aşk, hayatta kalma ve insan doğasının derin bir anlayışıyla doludur ve her izleyiciyi büyüleyen unutulmaz bir yapımdır.
Yaa tuhaf kız geldi
Copy paste nereye kadarr? 😄
Hızlı ve öfkeli güzeldi suanki ruh halime göre bugün titanik izlemek istiyorum.
Ben de ruh halime göre seçerdim )
Cevap
16Cevap
Avengers end game tabi ki de. çok duygusal ve güzel bir filmdi benim için.

Burdakiler arasında endgame en iyisiydi.
Titanic. Çoğu insan boğucu derecede romantik bulsa da bayılarak izliyorum her seferinde.
Avatar. En iyi animasyon film serilerinden biri
Titanik harikadır ve anladığım yalın bi film karışık değil
Z kuşağı seçimlerde de bu kadar güçlü sandığa gider mi hadi bakalım:d
Bu seri çok inanılmaz bir şey ya
Hangi seri?
Star wars?
“ Ben Efsaneyim “ hiç bir filme değişmem..
O kadar çabaladı ama en sonunda yeni tanıştığı kıza dünyayı kurtaracak formulü verdi ve kendini feda etti 😒
Kalma sebebi bile intikam içindi. Hatta komutanın eşini kaçırdığında ilk intikamını almıştı. Panzehiri bulduğunda koloniye ulaştırabilmesi kadın ve çocuğa bağlıydı..
Önce kendi çıkabilirdi 🙂
Peki..
Secmek zor hepsi birbirinden guzel ama Avengers end game diyim duygusal ve efsane bir filmdi
Titanik 🛳️
Avengers serisi çok iyi!
End game tabikî muuqemel.
Marvel filmleri candır
Titanik
Peki sana bir soru
O tahtaya jack çıkabilir miydi?
Anlamadım
Titanik hakimsin sandım :(
Filmin sonunda jack yani leonardo dicaprio suda boğuluyor ya hani. Kadını tahtaya çıkartıyor kendi kayboluyor okyanusta :(
Tam izlemedim filmi ben ikisi kadın erkek ellerini birleştiriyor ya orayı izledim sadece
Filmin 30 saniyesini izlemiş sadece 😒
Evtt
Sana efsane olan filmleri izlettirmek gerekiyor. 30 saniye değil sadece. Kalbim kırıldı sanki ya 😃
Niye kırıldı
Filmleri gerektiği gibi izlemediğin için..
Degisiksin
Hızlı ve öfkeli
Avangers: End Game
Titanic
Efsane film
Hangisi
Titanik
Hepsi efsane ^^
Star
Elbette Endgame
star wars sanırım
Titanik