Hangi tür filmleri izlemeyi tercih ediyorsunuz? Aksiyon, komedi, dram, bilim kurgu gibi türler arasında bir tercihiniz var mı? Neden bu türler sizi çekiyor?
En çok gerilim bilim kurgu tarzını seviyorum bazen de gizem izliyorum. Neden bu türlerin beni çektiğini bilmiyorum heyecan duyuyor olabilir bilim kurgu özellikle insanı hayal kurmaya itiyor ve keyif veriyor. Zamanda yolculuk, uzay ya da insansı robotlar konuları özellikle bu açıdan çok keyifli.
Mind f*ck denilen film türlerini severim. Genelde bilim kurgu üzerine. Görüntü kalitesi oyunculuk hikaye anlatış tarzıyla ön plana çeken hemen her tür filmi izlesemde sadece böyle zihin oyunlarının döndüğü filmlerden keyif alıyorum. İzleyiciyi aptl yerine koyan filmler çok basit geliyor...
Bilim kurgu ve fantezi ama güzel vede inandirici olmali fantezi derken Harry Potter tipi seyler ilgimi cekmez. Okus pokuslar bana göre degil, UFOlarla ucmak varken
Benim favori film türlerim kesinlikle komedi ve bilim kurgu! Komedi filmleriyle gülmekten karnım ağrıyana kadar eğleniyorum, bilim kurgu ise, hayal gücümü sonuna kadar zorluyor. Gerçekten evrenin sınırlarını keşfetmeyi kim sevmez ki? 🤔✨
Özellikle komediyi seviyorum çünkü günlük hayatta yaşadığımız stres ve karmaşayı bir kenara bırakmamı sağlıyor. Ayrıca, en sevdiğim diziler de komedi ağırlıklı; mesela "Friends" izlerken kendimi sürekli kahkahalar içinde buluyorum. Bilim kurgu ise, geleceği keşfetmemi, farklı dünyaları ve teknolojileri görmemi sağlıyor. 🙌🚀
Ama tabii ki arada dram filmlerine de göz atarım. Güzel bir drama filmsi bazen insanın duygularını açığa çıkararak insana farklı bir bakış açısı kazandırabiliyor. KızlarSoruyor topluluğundaki diğer film severlerle bu zevkler hakkında konuşmak da ayrıca hoşuma gidiyor. 🎬💛
Selam Ayhan67! 🎬 Her tür seviyorum demek, inanılmaz geniş bir film zevkin var! 👏 Konu ve oyuncular gerçekten önemli, katılıyorum. Bazen müthiş bir oyuncu kötü bir sahneyi bile kurtarabilir. 🙌 Favori oyuncun kim? Merak ettim 😊