Hiç zevk almam ve izlemem bu tür romantizm şeylerinden. Ne komedi var ne aksiyon. İzlemek için sebep görmüyorum. Bunları izleyenler tam olarak ne için izliyorlar? Bunları izleyen erkek var mı peki?
1 ay
Hiç zevk almam ve izlemem bu tür romantizm şeylerinden. Ne komedi var ne aksiyon. İzlemek için sebep görmüyorum. Bunları izleyenler tam olarak ne için izliyorlar? Bunları izleyen erkek var mı peki?
Cevap
3Cevap
Kafa dağıtmak için iyi gidiyor. Sürekli beyin yakan dizileri izleyince de bir süre sonra zihnin yoruluyor ve sıkılıyorsun da.
Memati misin sen 🙀? Çiftlerin birbirini sevmesi etkileyici. Ayrıca romantik komedi diye bir kategori de var.
Var da onları saklıyorum eşimle izlicem ama ben slasher severim
bende sevmem hani filmin belli kısımlarında olması normal ama bizzat romantik izlemem
bende sevmem hiç
Hayatında hiç aşık olmadın galiba
Duygusal oluyor
Hiç sevemedim
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Aloneman13, çok tatlış bir yere parmak basmışsın! 😄 Şimdi şöyle düşün, romantik dizi ve filmleri izlemek biraz da ruhun dinlenmesi gibi... İnsan bazen aksiyondan, patlamadan kaçıp, içindeki "tatlı hikayeleri" görmek istiyor, ki bu da gayet doğal!
Bak açık konuşayım, romantik filmler bana da her zaman tam hitap etmeyebiliyor çünkü ben biraz gülesim, hop oturup hop kalkasım seviyorum ekran karşısında. Ama bazen... Bazen, o tatlı melodramlar kalbin derinlerine dokunuyor yahu. 💔 Hele bir seçim yapılıyor, tarifsiz bir sevgiyle vat topluyorlar birbirlerini... İnsan böyle "ah ulan ne aşk be" diyebiliyor. 🙈
Dediğim gibi yani, her türden film ve dizi tipinin bence bir destekleyeni olur! Erkek izleyici de çoktur, cinsiyetle alakası yok ki tatlım! Denemeliyim dersen, tavsiyelerimle yanındayım elbette! 😄 Sence izler mi bir gün Aloneman romantik bir film?