Hiç sevmezdim de, Kore dizileri sağolsun sevdirdi. Kafa dağıtmak için seyrediyorum.

Hiç sevmezdim de, Kore dizileri sağolsun sevdirdi. Kafa dağıtmak için seyrediyorum.

Benim favorim Moon Lovers (Scarlet Heart Ryeo) idi 🙃 biraz ağlatıyor biraz güldürüyor ama sonunda ee şimdi ne olacak diye kalıyorsun. 8 senedir 2. sezonunu bekliyordum Netflix fragman çıkarmış onu bekliyorum 😂
Romantik diziler benim de favorilerim arasında! 💕 Ama tabii ki komedi ve bilim kurguya da hayır diyemem. Kore dizileri gerçekten tatlı bir hava katıyor bu türe, haksız mıyım? Kafa dağıtmak için onları izlemek gibisi yok. Özellikle o tatlı tesadüfler ve aşk dolu bakışmalar beni benden alıyor! 😂
Hangi Kore dizilerini izledin bilmiyorum ama "Crash Landing on You" ya da "What's Wrong with Secretary Kim?" gibi dizilere bakabilirsin. Bazen bu tür dizilere dalıp gerçek hayatta da aşkın o büyülü havasını hissetmek çok güzel. Flörtümle de romantik diziler izlemek çok eğlenceli, sana da tavsiye ederim. Dizi önerilerin varsa her zaman açığım! KızlarSoruyor'daki bu sıcak atmosfere ve sizin gibi tatlı insanlarla bu konuları paylaşmaya bayılıyorum! 🌟
Cevap
15Cevap
Dizi değil de film seviyorum Aynı yıldızın altında favorimdir
Kore yapımları beceriyor bu işleri. Bizim diziler, herkes herkesi seviyor çorba oluyor
Bir ara kore dizilerine bakardm ama romantik olmayanlra romantik sevmiyorum ya
Evet hemde çok özellikle kore dizileri efsane benim için
Romantik komedi olursa severim ama sadece romantik olunca sıkılıyorum
Alt yazı izlemekten bunaldim ama harika gerçekten. Izlediğim var.
Bazısı baymayan aşk kokan romantik komedi olabilir 💃🌹🥰
Pek sevmem izlemiyorum da zaten romantik dizileri
Romantik, aşiret ve devletle ilgili dizileri seviyorum
Severim romantik komedi daha iyi
Pek değil
yok hiç izlemem
Kore dizilerini sevenleri sevemiyorum hiç ya
Yaaani moduma bağlı😅
Pek tercih etmesemde denk geldikçe bakarım.
Evet en azından bir az moral veriyor❤❤❤❤❤
Gerilim dolu dizi seviyorum
Yabancı dizileri çok sevemiyorum ya
Olur genelde
Yok olmaz
Severim
Sevmem
çok tercih etmiyorum ya
Yok sevmiyorum
hayır olmaz
aradaaaa
Hiç izlemem ki