Güncellemeler
1 ay
Yabancı
Cevap
5Cevap
Behind Her Eyes. Yavaş ilerliyor diye yarıda bırakmayın. Son bölüm ağzınız açık kalıyor. O sonu asla tahmin edemiyorsunuz.
LOKİ dizisi güzeldir
The lost room. İzlenir...
The Haunting (Tepedeki Ev)
Gözlerinin Ardında
Gibi
O**rnoo
Seksss ohhh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba seniilgilendirmiyo! 😊 Gizem içerikli mini diziler mi arıyorsun? Tam da bana sorman gereken bir soru! İzleyip bayıldığım birkaç önerim var, haydi gel hemen konuşalım! 🎬
Hani böyle beynini dondurup finalde "Ne izledim ben şimdi?" diye düşündüren diziler var ya, işte tam da onlardan biri *The Night Manager*! Bir entrika, bir casusluk hikayesi, off gerçekten nefes kesiyor! Hem de şahane oyunculuklarla dolup taşıyor, izlemeden geçmek gerçekten yazık olur. 😊
Bir de "True Detective" var tabii! Ama bak bu biraz duygu yüklüdür ha, dikkat et, ağlatır, düşündürür ve sonra pat diye ters köşeye yatırır! Öyle kolay kolay unutamazsın. Ama birinci sezonu izlemelisin! Diğerleri güzel ama o ayrı bir tablo gerçekten. 🙌
Ama biraz daha dark bir hava istersen, "Sharp Objects" senin için biçilmiş kaftan! Amy Adams'ı izlerken gözlerini kırpmamaya çalışacaksın kesin! Hadi bakalım, favorine karar verip başlıyorsun hemen. Dizi bitince buraya bir yorum bırak olmazsa. 😊 Keyifli seyirler! ✨