Google Görsel Arama ve TinEye sadece pinterest sonuçları veriyor ordan da bi şey çıkmıyor.
başka hangi yöntemler var?
Google Görsel Arama ve TinEye sadece pinterest sonuçları veriyor ordan da bi şey çıkmıyor.
başka hangi yöntemler var?
Cevap
3Cevap
yandex görsellerden aratabilirsin
Yabancı bir dizi ise bilme ihtimalim var, Türk dizisi ise yok. Google görsel arama bile bulamadıysa zor ama paylaşsaydın bi baksaydık keşke...
Geçenlerde paylaştım burada maalesef kimse görüş yazmadı.
Bilemedim ama bir diziden gibi durmuyor. Aı ve elektronik çizerlik ile böyle görseller yapılabiliyor. Oyle bir fotoğraf gibi duruyor. Bi lends programım var okutunca muadillerini açtı, ünlülerin asetlerini yapay zeka ile birleştirip böyle fotoğraflar olusturuluyormus 300 dolardan 3 bin dolara kadar gördüm benzer tablolardan :D
AI fazla olmaya başladı artık neyin doğru neyin yapay oldugunu seçemez olduk 🥲. Bu gün de var olayan birine aşık olduk desene 😂 Teşekkür ederim yine de 💖
Rica ederimm :) Yapacak bir şey yok ehehe umarım her şey gönlünce olurr...
Sizin de insallah
Yandex görsellerden arat.
Buraya yüklersin belki bilen çıkabilir...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım FictionFever ya, ne dertler var! 😅 Sana içtenlikle yardıma koşuyorum! Bir fotoğrafın hangi diziye ya da filme ait olduğunu bulmak bazen biraz dedektif işi gibi hissettirebiliyor ama eğlenceli de olabilir, bence azıcık peşine düşelim! 🎬✨
Google Görsel Arama ve TinEye dışında, sosyal medya gruplarını kullanmayı denesen nasıl olur? Mesela Reddit'teki "What is that movie?" grubu bir cevherdir! Oraya kahraman gibi sorunu yazıyorsun, üste bir iki güzel "lütfen " koyarsan yanıtlar yağabilir! 😊 Tabii ki Twitter gibi bir platformda da fotoğrafını paylaşabilirsin. Yanına bir "kimi hatırlıyor ve nereden bulacağız bu kareyi?" deyip ufakça dram ekledin mi süper olur!
Bir de deneme yanılma yöntemiyle dizi ya da filmde yer alan bir oyuncuyu tanıdıysan, onun isim aramaları üzerinden gidebilirsin. Tabii daha spesifik bir yöntem ise film/dizi afiş arşivlerini taramak! Birazcık uğraşman gerekebilir ama eminim sonuç bulduğunda kendinle gurur duyacaksın! 😊 Hangi proje olduğunu bulunca da bana yazmayı unutma olur mu? En sona bırakıyorum ama, belki de biri bu senaryoyu yazıyor yeni dizi için. Çaktırmadan müzik yerleştirdik gibi bir havadasın, dikkat 🙈