Hakan Salihoğlu Photograpy gibi bir isim koymak istemiyorum ve buna benzer çok kişi ve isim var etrafta benimki farklı olmalı. fotoğrafçılık ile ilgileniyorum ve fotoğraflarımın altına web siteme koymak için farklı bir esprili marka olabilecek isim arıyorum. Geçenlerde birisi çek beni diye marka alarak onu kullanıyordu logosuda güzeldi ve hoşuma gitti ona benzer şeyler arıyorum. özellikle kızlar yaratıcı olur musunuz.
İsmi bırak ilk önce fotoğrafla ilgili herşeyi öğren. 25 yıldır fotoğrafçılık yapan insanlar gördüm altına hiç imza atmadılar. Siz elinize makineyi alınca 'Hemen imza atiyim fotoğraf benim olduğu belli olsun' düşüncesindesiniz.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
hayır ben doğduğumdan beridir neredeyse fotoğraf çekiyorum babam ve dedemden kalma evde pozlu makineler var. ilk onlarla 3 5 yaşındayken fotoğraf çekmeye başlamıştım şimdi 27 yaşındayım. ben isim arıyorum çünkü ismi tecilleyerek bu işten artık para kazanıcam. ofisimde küçük bir obje stüdyosu kurarak ürün fotoğrafı çekme gibi düşüncelerim var ilk işim obje stüdyosunu kurmak peşinede isim aramak oldu
nasıl sanat üzerinden para kazanılmaz. restorantlarda menüler internet siteleri için yemek fotoğrafları çekimi, bir takı magazası tüm ürünlerini internetten satıyorsa onların profesyonel çekimi çünkü sen sitede yakınlaşıyorsun uzaklaşıyorsun döndürüyorsun felan filan yani ben herşeyi en ince ayrıntısına kadar biliyorum demedim. bu dünyada herkesin bir eksiği vardır. türkiyede ünlü fotoğrafçı ara güreli bile getir onunda bilmediği bir şey vardır. ben ürün obje fotoğrafı üzerine uzmanım biri portre çalışır biri başka birşey yapar. işi hiç bilmeyen açar bir dükkan vesikalık çeker. yani sen bana isim konusunda yardımcı olmayacaksan köstekte olma bence
En İyi Cevaplar