Diziler & Filmler İzlediğiniz son dört film? elirza Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor benimkiler sırasıylaparis, texasscarfacehot summer nightsmysterious skin İzlediğiniz son dört film? Cevapla Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. the gorge izledim 0 2 Yorumla elirza 1 yıl dur bi bakim elirza 1 yıl aaa letterboxd popülerlerindeydi bu uzuuuun süre. anya için izleyecektim ama araya başka filmler girdi
BiricikMinicik Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 yıl Skin, Flight Risk, Red Shoes And The Seven Dwarfs, Secret Magic Control Agency. 0 1 Yorumla elirza 1 yıl dur bakçam hepsine Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 545 cevap paylaştı. Spiderman , Godfather üçlemesi 0 6 Yorumla elirza 1 yıl godfather üçlemesini izlemeyi sabırsızlıkla bekliyorumm Yorumla ahmetcann16 1 yıl İlk iki filme aşık olacaksın, replikleri ömrün boyunca aklında kalacak Yorumla elirza 1 yıl scarface tarzı bir şey mi? scarface'i beğenmiştim Yorumla ahmetcann16 1 yıl Scarface daha çok vurmalı kırmalıdır. Godfather ağır işler, daha çok felsefidir. Yorumla elirza 1 yıl daha iyi. vurma kırma sahneleri rahatsız eder beni Yorumla ahmetcann16 1 yıl İyi seyirler Yorumla
DiCapriooo Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl İnterstellar 1 7 Yorumla elirza 1 yıl ay hiç içimden gelmiyo onu izlemek. bebek timothee chalamet görecem diye izleyecektim ama sevmiyorum uzay falan Yorumla DiCapriooo 1 yıl O kadar güsel ki. Şiddetle öneririm film komusunda geniş bir yelpazem var Yorumla elirza 1 yıl letterboxd kullanıyon mu? bakayım izlediğin filmlere merak ettim Yorumla DiCapriooo 1 yıl Hayır yani paylaşabiliceğim şeyler var ama Yorumla elirza 1 yıl eğer bir gün açarsan yaz bana takipleşelim Yorumla DiCapriooo 1 yıl Kutun kapalı nasık yazabilirim. Şu an açabilir miyim? Yorumla elirza 1 yıl dur ben yazim sana Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 800 cevap paylaştı. Eski filmler. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
the gorge izledim
dur bi bakim
aaa letterboxd popülerlerindeydi bu uzuuuun süre. anya için izleyecektim ama araya başka filmler girdi
Skin, Flight Risk, Red Shoes And The Seven Dwarfs, Secret Magic Control Agency.
dur bakçam hepsine
Spiderman , Godfather üçlemesi
godfather üçlemesini izlemeyi sabırsızlıkla bekliyorumm
İlk iki filme aşık olacaksın, replikleri ömrün boyunca aklında kalacak
scarface tarzı bir şey mi? scarface'i beğenmiştim
Scarface daha çok vurmalı kırmalıdır. Godfather ağır işler, daha çok felsefidir.
daha iyi. vurma kırma sahneleri rahatsız eder beni
İyi seyirler
İnterstellar
ay hiç içimden gelmiyo onu izlemek. bebek timothee chalamet görecem diye izleyecektim ama sevmiyorum uzay falan
O kadar güsel ki. Şiddetle öneririm film komusunda geniş bir yelpazem var
letterboxd kullanıyon mu? bakayım izlediğin filmlere merak ettim
Hayır yani paylaşabiliceğim şeyler var ama
eğer bir gün açarsan yaz bana takipleşelim
Kutun kapalı nasık yazabilirim. Şu an açabilir miyim?
dur ben yazim sana
Eski filmler.