Hiç bir dizi ya da film sahnesinden etkilenip , gözleriniz dolup , ağladınız mı?

Bir 120 sinema filmi vardı. Sinema da izlemiştim. Vatan için bu zorlu yolculuğa çıkmak isteyenler , bir adım öne çıksın dedi ve tüm çocuklar bir adım öne çıkmıştı. Bu sahne de yalan yok gözlerim dolmuştu ve bir iki damla yaş akmıştı. Diğeri ise bir dizi de. Arka sokaklar da mesutun küçük oğlu tunç kanser hastası ve babası saçlarını kazıtıyor. Sonra ağlayarak ve saçlarını tutarak kendi saçlarını kazıtıyor. O an da devereye müthiş bir müzik giriyor , yanılmıyorsam aynalardı. Yıllar sonra o sahneyi tekrar gösterdiler. Şevket çoruh bile en zorlandığı duygusal sahnenin bu olduğunu ve oynarken baya bir zorlandığını söyledi. Yine arka sokaklar. Tunç azıtmış biraz ergenliğin ya da gençliğin verdiği etkiyle. En son köpeği garibe bile sert çıkıyor. Mesut da seniiin derddiiin ne ulllan diyip bunu iyi bir dövüyordu. Bu sahne de güzeldi. Biz bu dizi film işini iyi biliyoruz.

EVET.
HAYIR.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Hiç bir dizi ya da film sahnesinden etkilenip , gözleriniz dolup , ağladınız mı?