Merhabalar Herkese 🎬🍿

Şu zamana kadar ağlamaktan izleyemediğiniz bir film veya film sahnesi oldu mu?
Merhabalar Herkese 🎬🍿

Şu zamana kadar ağlamaktan izleyemediğiniz bir film veya film sahnesi oldu mu?
Hayır çok çok ağladığım film oldu tabi ki de.. gece zaten duygusalım stresi azaltmak için bazen izlediğim filmleri bile açıp ağlarım.. ama en son Guardians of the galaxy 3 filminde ağlamıştım.. rakunları çok seviyorum bir de karakter rakun olunca ve arka plan hikayesi de duygusal olunca ağlamamak elde değil.. ve yıllardır sevdiğim Marvel serisi ise özellikle de
öyle bir geçer zaman ki’de osmanın elinde basit ucuz bi oyuncakla oynadığı sahnede hüngür hüngür ağlamıştım havaya uçurup uçurup geri tutuyordu hayatla ilgili çok fazla şeyi sorgulamama sebep olan bir sahneydi osman o minik oyuncakla çok mutluydu…
O dizi çok duygusaldı ya
Cevap
17Cevap
The Vampire Diaries ve The Originals'ın final bölümünde çok ağlamıştım. Özellikle de TVD'da...
Stefan o sonu hak etmemişti. Söyler dururum bunu hep...
Ağlak bir adam değilim ama Issız Adam son sahnesi nerde çıksa kapatıyorum. Kırmızı çizgi.. o kadar yani.
Oldu ama izledim. Ben komedi filminde bile ağlayabiliyorum dsdsd. Aklıma ilk gelen film de "bold pilot"
Sonunda bayağı bı agladigim ama ismini unuttum bir kız vardı beyninde tümör vardı böbreğini siyah bir adama vermişti onu anlatıyor
Duygulandığım birkaç film oldu ama öyle hüngür hüngür ağlayacak kadar etkilendiğim bir film hatırlamıyorum.
7. Koğuştaki mucize, Reis Bey, Kefernahum...
Ağladığım bir film olmadı hiç.. ama beni çok hüzünlendiren bir film oldu.. TİTANİC.
"Mucize" var Mahsunun filmi.. Yürek dayanmaz..
Pardon Güneşi Gördüm filmiydi..
Sevginin Gücü final sahnesi
Hakaret sayarim bunu kendime :D
Hayır mı demek bu😂
Tabiki hayir, normalde agliyan bile cok gördüm dram gördüm :D
Piyanist filmi soykırmla ilgili acıklıydı
Gerçekten çok duygusal bir film
Hayır olmadı ama yeşil yol filmi ve Kemal Sunal'ın garip filmi çok duygusal yapmıştı
Evet oldu bu sırkapısı vardı Samanyolu TV de onun bazı sahneleri ağlatıcı oluyor
Filim sevmem pek az var birde ağlamadım
Duygulandığım filmler oldu ama hep izledim.
Cok var da ayla piyanist geldi aklima
Olmadı. Zor tuttuğum oldu ama.
Acı ekşi tatli 🙄
bir tek büyük umutlarda ağladım
O kadar ağlatan bir film olmadı
Ayla baştan sona çok duygusal ya
Olmadi
hiç ağlamadım
çağrı filmi
Hayır hiç olmadı
Yok olmadı
oldu aşkom