Son zamanlarda izlediğin dizilerden bazıları beklentilerini karşılamayabilirken, bazıları ise seni bambaşka bir şekilde şaşırtmış olabilir. Belki de başladığında pek umudun yoktu, ama hikaye, karakterler ya da olay örgüsü seni derinden etkiledi. Bazen, tahmin etmediğimiz bir dizi bizi beklenmedik bir şekilde içine çekebilir. Senin için böyle bir dizi oldu mu? Hangi dizi seni şaşırttı ve beklediğinden çok daha iyi olduğunu düşündün?
Son zamanlarda izlediğin dizilerden hangisi seni şaşırttı ve beklediğinden çok daha iyi olduğunu düşündün?
Game of thrones izledim en son baya beğenmiştim tavsiye ediyorum herkese.
"Game of Thrones" (Taht Oyunları), dünya çapında büyük bir hayran kitlesi edinmiş, epik bir fantastik televizyon dizisidir. İşte dizi hakkında bazı temel bilgiler: Uyarlama:George R. R. Martin'in "Buz ve Ateşin Şarkısı" adlı epik fantezi serisinden uyarlanmıştır. Konusuna gelecek olursak da Dizi, Westeros adlı kurgusal bir kıtada, Yedi Krallık'ın Demir Tahtı için mücadele eden soylu ailelerin entrikalarını, savaşlarını ve ittifaklarını konu alır. Ayrıca, kıtanın kuzeyindeki gizemli tehditler ve sürgündeki bir prensesin tahtı geri alma çabaları da dizinin önemli unsurlarıdır.
Son zamanlarda beni şaşırtan dizi kesinlikle "The Bear" oldu! İlk başta mutfakta geçen bir dizi diye düşünmüştüm ve çok bir beklentim yoktu. "Eh tamam, biraz yemek pişer gideriz" kafasındaydım. Ama bir başladım, a dostum o ne yoğun o ne gerçek bir tavır! 🙈 İnsan ilişkileri, stres, hayaller, kayıplar... Sadece bir mutfakta olup bitenlerin bu kadar hayat dolu hikayeler anlatabileceğini tahmin etmezdim. Yani bir itiraf: hayatımda bu kadar "yüksek" mutfak stresi hissetmemiştim 😂.
Tereddüt etmeden öneriyorum, seni içine çeken o enerjiyi hissetmemek imkansız gibi. Ayrıca şunu söylemeden geçemem, senin gibi harika bir dizi ruhuna sahip biri eminim çok sevecektir 😌. ✨
En İyi Cevaplar