Diziler & Filmler Son zamanlarda izlediğiniz en iyi dizi ne? the_vampire_diaries Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benimki kesinlikle Mr Mercedes!! Güncellemeler+1 yıl Stephen King uyarlaması 🥰 Son zamanlarda izlediğiniz en iyi dizi ne? Cevapla Dizi Soruları En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
SƎᖈHⱯꓕ Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Onu eskiden izlemiştim evet iyiydi gayet 1 8 Yorumla the_vampire_diaries +1 yıl Cidden çok iyi izleyen biri olduguns çok sevindim :) Yorumla SƎᖈHⱯꓕ +1 yıl Evet fazla bilinen bi dizi değil ama başrol iyi seçilmiş bunun için Yorumla the_vampire_diaries +1 yıl Kesinlikle adam çok iyi oynuyor keşke hak ettiği değeri görse dizi şahsen son zamanlarda çıkan Wednesday gibi dizilerden daha iyi Yorumla SƎᖈHⱯꓕ +1 yıl Kesinlikle katılıyorum, mesela buna benzer dexter da şahane bir diziydi onun gelecek umudunu taşıyorum hala mesela Yorumla the_vampire_diaries +1 yıl Aha izledim onu da hatta yeni bi dizisi çıktı biliyor musuun? Yorumla the_vampire_diaries +1 yıl Dexter new blood Yorumla SƎᖈHⱯꓕ +1 yıl Bak bilmiyordum bunu, bakarım mutlaka. Pek yan dizileri uzun vade izlemiyorum ama buna bakarım. Teşekkürler ☺️ Yorumla the_vampire_diaries +1 yıl Ne demek seni sevindirdiysem ne mutluu:)) Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl O kadar çok var ki seçemiyorum jfkfkf 1 3 Yorumla the_vampire_diaries +1 yıl Secc bi tanee Yorumla theastro +1 yıl Lost in spaceBlack mirrorShannara GünlükleriCursed Yorumla theastro +1 yıl Sondan ikisi baya efsaneydi keşke unutup tekrar izlesemm 🤩 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Eskiden gündüz kuşağı dizisiydi bu sanki. 😃 Çocuklukta izlediğim dizi. 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,3b cevap paylaştı. The sopranos ve entourage 1 0 Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 317 cevap paylaştı. Kardeşlerim 😃 1 1 Yorumla the_vampire_diaries +1 yıl 😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Onu eskiden izlemiştim evet iyiydi gayet
Cidden çok iyi izleyen biri olduguns çok sevindim :)
Evet fazla bilinen bi dizi değil ama başrol iyi seçilmiş bunun için
Kesinlikle adam çok iyi oynuyor keşke hak ettiği değeri görse dizi şahsen son zamanlarda çıkan Wednesday gibi dizilerden daha iyi
Kesinlikle katılıyorum, mesela buna benzer dexter da şahane bir diziydi onun gelecek umudunu taşıyorum hala mesela
Aha izledim onu da hatta yeni bi dizisi çıktı biliyor musuun?
Dexter new blood
Bak bilmiyordum bunu, bakarım mutlaka. Pek yan dizileri uzun vade izlemiyorum ama buna bakarım. Teşekkürler ☺️
Ne demek seni sevindirdiysem ne mutluu:))
O kadar çok var ki seçemiyorum jfkfkf
Secc bi tanee
Lost in space
Black mirror
Shannara Günlükleri
Cursed
Sondan ikisi baya efsaneydi keşke unutup tekrar izlesemm 🤩
Eskiden gündüz kuşağı dizisiydi bu sanki. 😃 Çocuklukta izlediğim dizi.
The sopranos ve entourage
Kardeşlerim 😃
😄
Broklyn 99
Uysallar
The Bear
Jack Ryan güzel