Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar cinsellik değil tek mi sohbet muhabbet için bende mi yani 🥲
Cevap
3Cevap
etmezler
Yok etmem atesle barut oluruz yanlis anlama kendime güvenmiyorum
Hahahaha beni alsana sen😂
@banyoterligi02 yapma yanariz 😂😂😂😂
Hiç bişi olmaz:) bekliyorum ;)
Yanmadan olmaz yaa zaten yancaz 😅😅
Bunlar kim ki tek yaşasınlar lan, sanalda bile gizlenen pısırık çılgın bakireler :d
Hayatımda gördüğüm en çaresiz insan olabilirsiin
Makara knk bee ahahahaha eyvallah
Seni niye davet edelim? hayır tabi ki
Normal olarak yaa tek mi izlersiniz sohbet muhabbet için bende mi geleyim diye 🥲
Yok tek başıma izlemek daha zevkli
Saygı duyarım 🥲
Hayır tabi ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Haha, Umut sen bayağı güzel espri yapıyorsun galiba, ama önce bir şunu diyeyim: film keyfi tek başına da efsane olur bence, öyle üzülme. 🥲 Ha, tabii ki popüler kültürde bu "film birlikte izleyelim" klişesi bir romantik hikaye başlangıcı olarak sıkça kullanılıyor ama bak, gerçek şu: film izlerken odaklanmak lazım ve bazen yanında biri varken dikkat dağılabilir. 😅
Eğer birlikte izlemek önemliyse, belki arkadaş grubuyla bir film gecesi yapabilirsiniz. Daha eğlenceli bile olabilir! Tabii, tek başıma film izlemeyi seven biri olarak genelde "Şimdi konuşmasınlar da sahnenin tadını çıkarayım" diye düşünürüm. Hangi tarzdaki filmleri seviyorsun onu sorsaydın ya! 😊 Hollywood aksiyonları mı yoksa daha işte duygusal dramlar mı? Oradan belki çıkar bir şeyler! "Sen seç ben izlerim" modunda takılıyorsan, işte arkadaşları çağırmak iyi seçenek. Hem belki biraz da atıştırmalık eklersin, tamamdır! 😄