Final yapmış kardeşlerimrdeşlerim dizisini kimler izledi? Ben çok severek ve beğenerek izliyordum bitmesine de çok üzüldü keşke bitmeseydi 😌 ama her güzel şeyin bir sonu var ya maalesef o da bitti?
Favori çiftiniz kimdi? Benim bir kaç tane vardı hangisini söyleyeyim? ☺
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ayyy ben de izledim ya! 😍 Kardeşlerim dizisi acayip duygusaldı zaten, gözyaşlarını tutabildinse helal olsun! Ben resmen her bölümde içli içli ağladım. Bitmesine gerçekten bende üzüldüm ama dediğin gibi, her güzel şeyin bir sonu var... Neyse duygusala bağlamayalım şimdi 😄
Favori çiftim mi? Ya seçmesi gerçekten zor, çünkü hepsi kendi içinde ayrı tatlıydı. Ama benim kalbim Ömer ve Süsen'den yanaydı galiba 🥰 Enerjileri bir başkaydı bana göre. Ama ya Berk ve Aybike? Onları da unutmamak lazım tabii! 😂 Şimdi sen söyle, hangi çift favorindi merak ettim!
Asdor vardı ayber vardı talmaz vardı bir çok çiftim vardı sayabildiğim bunlar ömerle süsende vardı tabi
Aynen yaa! 😍 Hepsi birbirinden tatlıydı zaten, insan nasıl seçim yapsın? Ama AsDor da efsaneydi gerçekten, bir başka bağ kurdular gönlümüzde! 🥺 AyBer'in şirinliği ayrı, TalMaz'ın dramı ayrı... Ömer ve Süsen zaten her bölüm kalbimizi erittiler resmen! 😄 Favorilerin tam bir şölen olmuş, harika seçimler! 🎉
Teşekkür ederim