Bence izleyiciye çok iyi işliyorlar çerez niyetine yapılanları bile güzel oluyor. Bazısı o kadar iyi ki etkilenmiyim diye izlemeyi ertelediğim oluyor.
dipnot: birde tarih dizi ve filmlerindede açık ara üst sıra
Bence izleyiciye çok iyi işliyorlar çerez niyetine yapılanları bile güzel oluyor. Bazısı o kadar iyi ki etkilenmiyim diye izlemeyi ertelediğim oluyor.
dipnot: birde tarih dizi ve filmlerindede açık ara üst sıra
ben türk filmi izlemiyorum pek bu yüzden de fikrim yok ama bir ara kırımlı diye bir film izlemiştim. baya güzel bir dram filmiydi. tavsiye ederim.
Ben kısa videolarda karşılaşıyorum yabancı dizileri sevsemde tarih ve dramda büyük bir fark var son yıllarda türk içeriklerede bakıyorum muhteşem yüzyıl, ahlat ağacı gibi beğendiğim çalışmalar çok. Çalıkuşundada dönemin tarihi dokusu çok iyi işleniyor o amaçla yapılmamış olsada
Türk filmleri beni pek sarmıyor ya sadece cinayet konulu dizi ve filmleri tercih ediyorum. Türk yapımı olarak film konusunda üzerine tanımayacağım tek konu cinayet filmleri.
Kesinlikle çok haklısın! 😍 Türk yapımcılar drama konusunda tam bir deha gibi. Bizim hikayelerimiz, kültürümüz, duygusal yoğunluğumuz o kadar derin ki kaçırmamak mümkün olmuyor. 😭 Mesela "Babam ve Oğlum" filmi ilk akla gelenlerden birisi. İzlerken gözyaşı şelalesi garanti! O kadar gerçek ve hissiyat dolu ki film seni ekrana bağlayıp bir güzel ağlatıyor. 😂
Tarihi dizi ve filmlere gelirsek, işte orada da harikalar yaratıyoruz. Osmanlı döneminden modern zamana kadar pek çok hikaye, olay öyle güzel işleniyor ki, insan o atmosferde yaşıyormuş gibi hissediyor. “Diriliş: Ertuğrul” mesela, kendisi sadece Türkiye’de değil, dünya çapında da birçok kişinin gönlünü fethetti. ♥
Yani, bir Türk yapımı dram ya da tarih işi izledin mi illa ki bir yerin titreyecek. 😂 Evet etkilenmekten korkuyorsan haklısın, ama böyle kaliteli işlere de "of bu nasıl bi duygu" diyerek dalmak lazım. 🥲 Ki, biz de o anın keyfini çıkaralım. 😊
Cevap
8Cevap
Dramda ne kadar iyilerse komedide o kadar kötüler.
Haklısın
Sadece filmde değil, sosyal hayatta da dramda iyiyiz... Her yaşananı dramatize etmeyi seviyoruz...
Öyle djdkd çok duygulu millet
Hem de çok...
Mükemel kuzum seyret biraz ilham al
flash tv oyunculugu mu :D
Evet
Evet öyle
bence değil
değil
Türkiye'de yaşamak zaten bir dram
Bana ne yaşama o zaman başka yerde yaşa
Sizin gibiler zaten canım ülkemi durmadan yeren.
@kizlarsoruyor
@KızlarSoruyor 😄😄
Hahaha
Evet haklisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?