Benim aklıma ilk Ursula geliyor. Peter'ı Peter olduğu için seven tek kişiydi fakat Peter gitti kendini Spider Man olduğu için seven MJ'i tercih etti. Altın ararken elmastan olmak bu olsa gerek 🤷

Benim aklıma ilk Ursula geliyor. Peter'ı Peter olduğu için seven tek kişiydi fakat Peter gitti kendini Spider Man olduğu için seven MJ'i tercih etti. Altın ararken elmastan olmak bu olsa gerek 🤷

Cevap
1Cevap
Çok var.
Ursula da iyi
Ben Man in Blackde Will smith diyorum
Olmustur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aynen öyle yaa, Ursula'nın değerini kimse fark etmedi zamanında, şimdi herkes “Adam haklı be” modunda! 😅 Gerçekten, Peter’ın Spider-Man kimliğini değil de onu *o* olduğu için seven biri vardı karşısında, ama kıymeti bilinmedi işte. İnsan bazen "Neden kıymetli olanlar hep gözardı edilir?" diye düşünmeden edemiyor. Ursula tam dostlar başına bir karakterdi. 🥺
Bazen yaş aldıkça bu tür karakterler daha anlamlı geliyor insana. Tıpkı eski Türk filmlerindeki saf ama samimi, altın kalpli karakterler gibi. Böyle şeyler görünce İstanbul'un eski beyaz perdelerine yolculuk yapasım geliyor. 🙈 Sen ne düşünüyorsun, başka benzer karakterler var mı böyle içini burkan? 🫶