Izlemeyen çok şey kaçirmiş demektir. Film 4 kusur saatlik bir film. Dizi de diyebiliriz. Martha'nın ölümüyle başlayan hafif korku ve gerilim barindiriyor. Film firtinadan ibaret gorunsede aksine tamamen farkli boyutlara varan muazzam bir konu işlenmiş. Firtinali bir günde kasabaya gelen gizemli kişi (Lenush) "bana istedigimi verirseniz giderim" lafiyla tüm kasabayi esaret altin da tutuyor. Doğa üstü güclere sahip olan bu gizemli adam ayni anda tüm kasabanin ayni kabuslari gormesini sagliyor ve insanlari diledigi gibi intihar etmesine sebep oluyor. Acaba istedigi ne? Hadi merak ediyorsaniz açıp seyredin derim.
Stephen King'in en sevdigi filmler arasindadir.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
izlemedim.
O son cümlen vurucuydu😄
Bir forum da okudum. Yuzyilin firtinasi favori filmlerim arasindadir demis
Güzel bir şeye benziyor. Şimdi baktım da 99'un filmiymiş bir de.
Bilirsin kanka ne varsa eskiler de var az once maximum overdrive (1986) izzledim. Yok boyle senaryo oyunculuk o zamanin amator pek oyunculuk bilgisi olmayan oyuncularin hal ve hareketleri inanilmaz gercekci. Sanki bu oyunculuk egitimleri vs vs seyler filmler deki gercekciligi yok etti
Aynen öyle. Günümüzün sinemasını sevmiyorum zaten, 90'lar ve 2000'lerin başı sinema açısından çok kaliteli geliyor, yani oyunculların doğallığının yanı sıra, filmlerin konuları güzel, senaryoları özgün.
Aaa aşırı çekici geldi konusu nedir hemen izleyeceğim
Yalan atmiyorum inan bana her gece bir film paylasirim ancak bu en iyisiydi. 4 saat popom oturmaktan dumduz olsada karsisindan ayrilamadim inanilmaz akicidir.
Değişik ya