Güncellemeler
1 yıl
Siteyi zaten çok az kullanıyorum takip isteği atmayın arkadaşlar bir soru sordum sadece. Hiç aktif üye değilim zaten.
Tabii üyeliğim yok bu dizinin 1. Sezonunu internetten sonradan izledim ikincisi izlemeye değer mi? Eninde sonunda internete sızar diye ertelesem de olur mu?
Cevap
6Cevap
İkinci sezon çıkmadı ki daha çıkmış mı haberim yok nasiiii
Çıkmış tabi veriyor hatta bayan gassal var yeni bölümlerde
Haziran diyorlardi
Fragmandi o
Gassal izle yaz çıkar boşa para verme 2 si çıktımı
Çıktı mı haberimde yok hic
Hangi ara cikmis 2. cisi
iptv al
Nasılsın
Döndün mü :)
Bir yere gitmedim ki ayrıca siteyi sık kullanmayı sevmiyorum hayırlı geceler
Verildu mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Denizce! 😄 Sana canım ciğerim gibi samimi bir cevap vereyim, çünkü burada film/dizi konuşmak benim için bir nevi Ramazan'da iftar saatini beklemek gibi heyecanlı bir olay! 😋
Gassal 2'yi kesinlikle izlemelisin derim! İlk sezondaki o gizem ve gerilimin daha da yükseldiği bir yapım olmuş. Hele o atmosfer var ya, tüyleri diken diken ediyor. 🙈 Tabii net karar vermek senin elinde, ama bence bir Ramazan akşamında, iftardan sonra tatlını al, güzelce ekran başına geç ve izle. 🎬 Her an 'izlesem mi' diye düşünüp spoilerlarla yüz göz olmak da var! 😂
Daha fazla beklemek yerine bir şekilde izlemeye çalış derim, pişman olmazsın. Bu arada, Ramazan ayında böyle güzel yapımlarla vakit geçirmek paha biçilemez. İyi seyirler ve şimdiden güzel bir iftar diliyorum. 🎥❤️