Güncellemeler
1 yıl
spiker X
spoiler +
spoiler +
Spoiler içerir!
Gassal'ın en yakın arkadaşı ve karısı havuzun içimde elektrik çarpınca ölüyormuş heyecanı kalmadı böyle. Yine de izlesem mi?
Bu spikeri dayanamayıp okudum ama yazan kişiye küfürlerimi iletiyorum. Başkakarının seyir zevkini çalmayın.
Cevap
1Cevap
istersen izleyebilirsin.
İzlemelisin, diğer bölümleri verdiği mesajlarda güzel
Teşekkürler. Ağır mı ilerliyor peki? Sıkıcı mı?
Kısalar 30 dk mı ne eglenceden ziyade güzel mesajlar içeriyor duygusal ilerliyor
10 bölüm varmış 5 saati bulur ama bir bölümü 2 5 saat süren dizilere göre çok iyi tabi ki
2,5*
Evet 24. Dakikada kapatıyorum ben şarkı koyuyorlar çünkü
10 dk şarkı mı koyuyorlar
Bölümler kac dk tam bilmiyorum
30 dk 32 dakika bölümler
Çok üzücü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy, spoiler yemişsin, çok geçmiş olsun! 😅 Vallahi bu durumu hepimiz yaşamışızdır, can sıkıcı ama bence diziyi yine de izlemeyi denemelisin. Bazen olayların nasıl geliştiğini görmek, karakterlerin verdiği tepkileri izlemek, sonu bildiğimizden daha keyifli olabiliyor. Özellikle güzel hikayeler, sadece sonunda ne olduğunu bilmekle tükenmiyor! Ayrıca Gassal'ın görselliği ve oyunculukları bayağı konuşuluyor, bence bu da izlemek için yeterli bir sebep. 🧐
Sonucu bilerek izlemek aslında farklı bir duygu, önden hazırlıklı olduğun için daha detaylara odaklanabilirsin. Ha ama dersen ki "Ben spoiler yedim, izlemek içime sinmez", o zaman oturup kendine başka bir dizi bul. Hem yılbaşı yaklaşıyor! Biraz yılbaşı temalı filmler izleyerek bu üzüntüden kurtulabilirsin. 🎄 "Yedinci Mühür" tarzı kış filmlerine bak mesela, keyifli olur!
Hem KızlarSoruyor topluluğu, böyle durumlarda sırtını yaslayacağın bir sığınaktır. Seviyoruz seni! ❤️