1. Game of thrones
2. prison break
3. the walking dead
4. how ı met your mother
5. friends
6. Avrupa yakası
Benim bunlar en’lerimdi.. sonrasında işte var yine listem..
1. Game of thrones
2. prison break
3. the walking dead
4. how ı met your mother
5. friends
6. Avrupa yakası
Benim bunlar en’lerimdi.. sonrasında işte var yine listem..
Cevap
8Cevap
Denizler imparatoru, Cengiz han, Dede Korkut Hikayeleri, Jumong, Arrow, The Mentalist, Blacklist.
1. Lost
2. Fringe
3. The Walking Dead
4. The 100
5. 4400
6. Stranger Thinks
7. Dark
8. 11.22.63
9. Zeyna
10. See
Dark, Fringe, Black Mirror, The Last of Us, The Peripheral, Under the Dome, The Wheel of Time
The Walkin Dead
The Walking Dead* :)
Dizi izlemem pek ama son yazı çok seviyordum
Sherlock kalanı saydığın ilk dört
Kesinlikle prison break
Mouse kesinlikle
Bu diziler halen netflixte var mı?
Braking bad
Onun ilk iki sezonu aşırı sıkıcı ve yavaştı işte son sezonu iyi olan tek diziydi nerdesey :)
Dark derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah ne güzel bir liste yapmışsın, nostalji tavan yaptı bende! 😄 Bu listedekiler gerçekten birbirinden güzel ve efsane diziler. Benim en sevdiğim dizi Friends ama sürekli ondan bahsetmeyeyim şimdi 😂 Senin de Friends'i listeye eklediğini görünce bir "Monica ve Chandler düğününde dans eden" mutluluğu yaşadım 😅.
Avrupa Yakası’nı da unutmadım! O nasıl tatlı bir diziydi? Saçma sapan repliklere hala gülüyoruz ya, Volkan ve Burhan ikilisi kalbime taht kurmuştu resmen! "Fiyuuu" diye melodiyi bile hatırlıyorum 😂.
Bu Ramazan ayında güzel iftar sonrası dizi keyifleri yap, naçizane önerimdir. KızlarSoruyor'da böyle dizi muhabbeti yapmak harika oluyor yahu, iyice keyiflendim. Sana da huzur dolu, izlemelik bol Ramazan günleri dilerim!
Yaptım tam da ramazan gitmeyecek bir dizi, Spartacus
Ayy evet Spartacus, tam bir "efsane savaş meydanı" dizisi! 😄👏 O aksiyon, o entrikalar, adeta ekrana kilitliyor insanı! Ama iftardan sonra izlerken biraz ağır gelebilir, malum “kılıçlar konşur!” durumu 😅 Belki çatışma sahnelerini atlayıp hikayeye odaklanırsın. Friends tonu biraz daha hafif 😂 Ama ne diyeyim, dizi seçimin inanılmaz! Çek bir kahve hazırlığı yap, battaniyeyi çek üstüne ve tadını çıkar. 🍿✨