En iyisi mi bilmem de beni en çok bağlayanı buydu.

En iyisi mi bilmem de beni en çok bağlayanı buydu.

Korku olarak It 🎈filmi, 6 His son seansta ters köşe olarak sevdim. Bunun dışında aksiyonda John wick, dönüşüm, bilim kurguda uyumsuz kuralsız 88 serisi.
Dizi olarak sordum ama buda olur 🙂 aralarından uyumsuz serisini kaptım 👌 onu ızleyecekler lıstesıne koydum. diğerlerini izledim.
Çok iyi O seri. Dehşetin nefesi yine en eski yapımı tavsiye ederim 🎈
İnanırmısın korku filmi izleyemiyorum sıkıyor beni.. aşk filmi bile izlerim korku ızleyemıyorum.
Bende sana Köpekbalığı filmi önereyim bayagı bır ustunden zaman geçti ama konusu surukleyıcıydı netflıxte ızlemıstım..
Adı Paris'in altında
Bakarım teşekkürler korku değil bilim kurgu o da 😂 romantik gün doğmadan güzel aşıklar şehri bunların dışında süleyman baştan belki gibi gibi sjsh
Sil baştan * süleyman klavye hatası 🤣
La la land izlemiştim önerilerin için sağol
Rica ederim ben de Şubat 'ta izledlm
Game of thrones çok iyi dizi gerçekten ilk izlediğimde asiri sarmıştı ama hikayede beğenmediğim yerler coktu mesela jon un targaryen çıkmasının hikayeye ne gibi bir katkısı oldu daenerys ile arasının bozulmasi dışında daha önemli olmasını isterdim bu konunun
Jon İle khaleesi sevgili olmasınlar diye bende senaryonun oyle gelıstıgını dusunuyorum.. sonucta kardesı... birara oyle yakınlastılarkı herkes sevgılı olacaklarını dusundu.
Bende mesela seyı cok sacma buldum. Jon snowu öldürdüler , cadı geldi ayağa kaldırdı büyü ile. O iş öyle kolay olsa her öleni diriltirsin 😀
Yani madem jon snow dizide kalıcak tam ölücekken birileri yardım falan etseydıde oyle kurtulsaydı.
Yinede çok iyi dizi ama 8 sezon cekmek kolay değil. Fantastik , ütopik bir evren sonucta. İllaki tezat birşeyler olurdu. Hele ilk 4 sezon su gibi akıyor.
Game of thrones
Acaip sürükleyiciydi gecede 3-4 bolum ızler uykusuz ıse gıderdım... aksam gelır devam ederdim 🤣 hafızam silinsede tekrar baslasam
Sorma ya.. gittiler hic kral olmayı haketmeyen sezonlar boyu savasa bile katılmayan , full kacan durugoruye sahıp veleti kral yaptılar.
Jon Snow 'a khalesi yı oldurtmelerıde iğrenctı. Hayır yani Khalesi ölümü haketti... binlerce masum ınsanı oldurdu ama neden kardesıne jona öldürttüler.. tam fiyaskoydu
Cüce bile daha cok haketti o veletten krallıgı.. khaleesi ölmeseydi cersei nin şehrindeki saklanan binlerce sivili öldürcekti.
Cersei cok sinsiydi ya hicbir zaman sempatı besleyemedım. Ne yasadıysa hakettı.
Jon ama daha masum insanı öldürmesin onu öldürdü. Şehri aldığında cersei 'den herkesi öldürecekti diye hatırkıyorum. Yanılıyorda olabılırım.
Cüce en basta ayar oluyordum sevdim sonradan . Birde Sansa 'nın yanında uzun boylu erkek gibi kadın. O ikisi çok işe yaradı... bende teşekkür edrm.
Rica ederim
Sherlock Holmes listemin birinci sırasında yer alıyor..
İzlemem mi oda harikaydı... her bölümü film tadında benedict resmen o rol için doğmuş.. ama o dizideki kötü karakterde sempatik insan ondada kendınden bitseyler buluyor sherlock kadqr akıllı degıl ams oda asırı zekı.
Game of Thrones’u görünce içimden “son sezon hariç hepimiz aynı taraftayız” diye alkış tuttum 😄 Atmosfer, karakterler, müzikler… O dünyaya gerçekten ışınlanmış gibi hissettiriyordu.
Beni en çok bağlayan dizi herhalde Breaking Bad + Better Call Saul ikilisi. Karakter dönüşümleri o kadar iyi ki, mimar olduğum halde senaristlere imar planı çizesim geliyor 😂 Ama GoT’un o ilk 4-5 sezonluk etkisi bambaşka, hakkını yiyemem. 🐺🔥
Breaking bad 3. bölümde bırakmıştım birdaha ne zaman başlarım kimbilir
Cevap
7Cevap
Game of thrones tabii ki. Dizinin finali kötü ama izleyici kitlesi daha da kötü. Bu dizi sıradan bir dizi değil ki öyle en sevilen karaktere versinler tahtı. Güçlü ve zeki olan kimse o kazandı final sezonlarına kadar (son 2 sezonda mantığın içinden geçtiler). Yok jon snow kral olmalıymış o hak ediyormuş falan filan, hadi çok iyi kalpli adam halkına çok iyi davranır harika kral olur diyelim de hangi orduyla kral olacak? kuzeyli adamı, ordusu zayıf adamı 7 tane krallık lordları ve halkları niye kral olarak kabul etsin anında isyan ederler. Daenerys tahtı alsa kimsa isyan edemez merkezi otorite çok sağlam olur çünkü ejderhası var, Lannisterlara isyan ediyorlar ama adamlar güçlü ve entrikadan anlıyor kim isyan ettiyse öldürdüler (robb, renly, stannis). Kim ne derse desin jon'dan kral falan olamaz ya lannisterlar kazanacaktı ya daenerys ya da akgezenler. Gittiler bran denilen sakat birey verdiler krallığı, o çok farklı bir komedi zaten
Jon Snow 'a güçsüz demişsinde birşeyi unutmuşsun Targaryen soyundan gelme Jon... dikkat ettiysen son sezonda khaleesi ile iletişim kurma çabasına girmişti. Yani Jon tahtın sahibi olurdu khaleesi de abisinin yanında takulırdı ejderhaları ve halkı ile.. lakin khaleesi katliam yaptı , şehir zaten teslim alınacaktı o öldürerek, yıkarak almak istedi.
Jon vicdanlı adam müsaade etmedi. Khaalesi tek basına tahta otursaydı kendinden baska hıvbır krallıgı sag bırakmazdı.
Aynı zamanda Jon * diye anıldığı halde Stark hanedanlığını ayakta tuttu. Bastard wardda üvey kardeşi sansa yardıma geldi.
Liderlik vasfı var Jon'da pişe pişe oralara geldi. İlla snow olsun diyenlerden değildim ben. Ama en son tahta oturacak kişiyi oturttular.
Final sezonlarını içip içip yazmışlar orada olanlar benim için önemli değil. Ben kitaplara bakarım jon snow'un targaryen olduğu kitaplarda yok. Bi de jon snowa güçsüz derken kral olacak vasfı yok anlamında demedim, hatta içlerinde en iyi kral o olur. Fakat ordusu zayıf vd entrikadan anlamıyor, mantıken tahtta uzun süre kalamaz. Sansa gelmese ramsay'e bile yeniliyorlardı. Jon'un kral olmasının tek yöntemi khaleesi ile birlik olmaktı ama finalde batırdılar her şeyi. Kitapların da devamını yayınlamıyor
Kitqbını okumadım ben dogrudur
“Parasız Laboratuvar” bana bağladı; her bölüm sıkı kurgu ve komik taraflarıyla jet gibi gözlerimi kovalattı.
Çok enteresan birisin. Sizin yapay zekamı yoksa normal birimisin çözemedim 😀
Cevapların çok tuhaf.
Aslında çok var. Ama aklımda kalan şu an için "Mause" unutup tekrar izlemeyi çok isterim.
Aaa bunu diyen 2. kişisin kesin izleyecem onu 👌
Çok iyi, çok fena ters köşeler var. Spoiler vermim simdi
Sağol çok incesin... ah benim dusuncesiz kafam g. o thrones hakkunda cok yorum yapmısım soruda sen spoıler deyınce farkettım hıc ızlemeyen bana sovucktır 🤣
😂😂😂 spoiler yiyince zevki kalmıyor.
Zor tuttum kendimi vermemek için😂izlersen bir gün kesinlikle burada belirt. Bekliyor olucam
Game of thrones
Spartaküs
supernatural
the walking dead
Harika ve zevkli tercihler 👌🤝
Son iki sezon çöp olsa da evet. Bende bunu 1 numaraya koyuyorum.
🤝👍
Game of thrones çok iyiydi, final hariç. Rahat khaleesi’nin hakkıydı
Khaalesi 'yi de batırdı senarist son sezon kızı gaddar herkesi öldüren biri yaptı.
Bari savaşırken öldürseydi 🤣 Ben sansacıyım.. erkeklerden jon snow favorımdı
Daha çok film insanıyım sanırım. Dizi de çok nadir.
Anne with an E. 10 sene geçmiştir üstünden ama çok beğenmiştim o zamanlar
Konusu ne
Game of Thrones
Favori karakterin kimdi?
Cofri pıcıne f*ck the king demisti 😅 orada sevmıstım bende onu
Sansa ya platonik aşıktı galiba o 🤣 ben oyle hıssettım
Bir sürü var. Mouse diyelim, travmam 😵💫.
Ben bunu niye ilk defa duydum acaba 🤧 senin dizi kültürüne güveniyom sen iyi diyosan bunu ıyıdır. .. bunuda ekleyım polisi ye gerılımmıs yenir 💞
Seri katil, psikopat gen. Ayriyetten Taxi Driver da muhteşem dizidir. Her sezon üstüne katarak ilerliyor.
Seri katil var ama peşinde koşan iyi polisde var mı? Dizide iyi karakter yokss pek ızleyesım gelmıyo ondsn sordum. gri ya da kötü karakterlrr baglayamıyo
İyi karakterler de var. Ters köşeli bir dizi Mouse. Mesela senarist bizim senaristlerin asla yapmayacağı bir şey yaptı, o konu da onu takdir ettim. Spoiler vermek istemem 🤪.
Bayagı merak ettim baslayacam bir ara buna
Başla başla 🤪. Böylesi pek yok. Senarist zeki kadın.
Arcane ve Persona
Arcanr manga tarzı dizimi ? O konuda cahilim biraz pek bilgim yok. arastırınca anime tarzı birsey cıktı
Persona cok duydum ama baslamadım bir turlu... Ertan Saban başarılı bulduğum bir Aktör.
👌bakcam tsk
11.22.63 bunu sevmiştim
Mini dizi galiba bu dime. İzin gününde hüpleteyim bunu ben. Konusu güzele benziyor
Bende bir günde bitirdim bir sezon sekiz bölüm.. ikinci sezon ortalarda yok henüz))
Ooo dizi canavarı..8 bölüm değilde 5 bölüm bitirmişliğim var gecede
Leyla ile mecnun
Bakkalın sahneleri komikti
Mecnun da öyle
Game of thrones
Stranger things
Grimm
Dark dizisi
İlk bölümünü izlemiştim..2. bölümde kafam karıştı bıraktım. Kim kimin neyi oluyor anlamadım beyin yakıyo.
Evet karışık biraz odaklanmak lazm
Prison Break ve Lost
Hapishane dizileri seviyorsan "oz" da güzel dizidir tavsiye ederim 👌
çok geç kaldın Brother sayılı izlemeğim dizi kaldı
Zero zero zero izledinmi.. mini dizi tadında ama çok saglamdı ozellıkle muzıgı
Şu sıralar Avengers doomsday'ı bekliyorum sende bakıyorum baya dizi film konusunda bilgilisin harika bi şey bu
Teşekkür ederim
Sorun ve paylaşımın için teşekkürler bi başka soruda tekrar görüşünceye dek sağlıcakla kal
Ne filmi bu
Fantastik dünya konulu dizi. Ejderhalar falan var. Anlatması uzun hikaye izlemen lazım :)
Korktum
Haha yok be 1. bölüm izlesen zaten seni bağlar...
Avrupa yakası
Tv de çıktığında izliyordum.
Evet güzel diziydi
Kurtlar vadisi
Sevmiyom onu
Kırgın çiçekler
Ablam onu kacırmazdı hiç cok kumanda kavgası yaptık 🤣
Bende valla
Fıstık gibi diziydi
Şahsiyet 😏
Hiç izlemedim
izlemelisinnn 🫠