Kazandığınız para sizi düzeltmeye yeter miydi 😀 yoksa bunun etkisi sizde neler bırakırdı?

Kazandığınız para sizi düzeltmeye yeter miydi 😀 yoksa bunun etkisi sizde neler bırakırdı?
Para her şeyi iyileştirir bu filmin birinci ve ikinci sezonunu aynı hafta içinde izledim birinci sezonda adamın yarışmayı kazandıktan sonra parayı alıp şehirden gitmemesi orada o adama küfrettim ikinci sezonu o yüzden çok ciddiye alamadım o kadar para varken gitmedi tekrardan katıldı diye kdjdkd
Ay hiç iyi olmazdı gerçekten o kazanan adam gibi hatta belki daha kötü olurdum 😂
Mesela ne? 😂
Bilmiyorum yaşamam lazım 😂😂
Ben daha yeni bittirdim bu diziyi😂😂
Evet evet orada ölürdüm izlerken de aynı şeyi söyledim ya da şeker oyunu da olabilir eğer şemsiye çıksaydı
Ne olacağını bilemiyorsun ki 😂 yani seçeceğim şeyde ne oynanacagini bilmiyorum sonuçta
Merhaba diyene el bombası atabilirdim. :)
Oyuna ikinci kez katıldı yalnız şahıs ilkinde, de insanlar öldü ilk oyunda sonradan mı vicdan yapası gelmiş. Devam filmi çekeceğiz diye saçmalamışlar iyice.
Cevap
11Cevap
Psikolojim bozuk olurdu ama o kadar parayla kendime gelirdim gadası
parayı yerdim güzel bir şekilde.
di mi nolmuş yani altı üstü bir yarışma dfgdfg
valla umurumda değil kimse kendime bakarım sdfsdf
2-3 tane bayraktar iha alırdım, uçsunlar 24 saat adaların üstünde. Bazı yarışmalarda tavan açılıyor ya, belli olurdu yarışmanın hangi adada yapıldığı. Polise ihbar ederdim, ne uğraşacağım servetimi ve vaktimi harcamakla.
kendimle konuşup kendimi iyileştirmeye calısırdım mecburdum yapmaya sonucta kendimi savundum vs vs gibisinden sonrada parada var hayatımı yaşardım unuturdum olanları
Ölenlerin ailelerine yardım edersem bir nebze vicdanen rahatlardım. O yüzden etkisi kafayı yiyecek derece de olmazdı.
Çok kötü olurdu ama alacağım paraya değer...
Valla hiç bir şey olmazdı. Squid et kazanmıssın tadını çıkart derdim.
Psikolojik olarak çökerdim herhalde.
Adamın gülen yüzü solmuş..
Psikolojim bozulur heralde.
Türkiye’de yaşamaktansa zor değildir
Parayı yiyemezdim psikolojim bozulurdu
Ben aynı Ghun 😂
Yok aman bebek sahnesi
Bunalıma girerm
Gayet iyi olurdu
Yine aynı olurum.
Hic izlemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?