Kurulan bu düzendeki tüm rütbeleri bir çarka ekleyip çevireyiceğim ve şansınıza hangisi gelirse onu söyleyeceğim yani seçimi özellikle ben yapmıyorum şansınıza kalmış. İşte dizideki tüm o düzenin parçası olan ve çarka eklediğim size gelebilecek o rütbeler;
- Satıcı - İnsanları oyunlara sürükleyen kişi. Mini bir oyunu kazandırıp akıllar çelinir ve esas oyuna gelmelerini sağlar.
- Daire Maskeliler - Genel bakım, temizlik, ceset taşıma, oyunları hazırlar, mekanizmalarının birer dişlileri olan işçiler. Silah taşıma ve karar verme yetkileri yoktur. Konuşmaya, işinin dışına çıkmaya hakkı yok çünkü olması durumunda onlar da elenir.
- Üçgen Maskeliler - Kuralları silah gücüyle uygulayan otoriter figürler. Yarışmacılar arası çıkan kavgayı, kaosu bastırma, kuralları çiğneyen ve elenen yarışmacıları eleme görevine sahiptir. hafif makineli tüfek ve tabancayla donaltılmışlardır.
- Kare Maskeliler ( Yönetici ) - Frontman'in sağ koludur ve işçi ( Daire ) ile asker ( Üçgen ) sınıfını denetleyip oyunların aksamamasını sağlamakla sorumludur. Sadece bir tabancaları olur fakat yetkileri yüksek olduğundan şiddete başvurmak yerine komuta yeteneğine güvenirler. Frontman emirlerini uygulatmak için yöneticiler aralarında birer köprü oluyor. Daire ve Üçgenlerin aksine daha rahat konuşabilme özgürlüğüne sahiptirler ki yarışmacılara oynayacakları oyunları onlar anlatır. Hem yarışmacıların hem de personellerin hareketlerini izlemekle de görevlidir.
- Frontman - Tüm pembe sınıfın üzerindedir. Oyunları güvenlik kameralarıyla takip eder. Kimsenin yüzü ifşa olmamalı aksi takdirde infazını gerçekleştirir.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer