Takıntılı olduğum dizi kesinlikle Prison Break. Her bölümünü izlerken kalbim ağzımda olurdu, özellikle Michael’ın zekâsı ve planları beni büyülemişti. Dizi sadece bir kaçış hikâyesi değil, aynı zamanda sadakat, fedakârlık ve stratejiyle dolu bir yolculuktu. O duvarların arkasında kurulan dostluklar, verilen savaşlar, yapılan fedakarlıklar hâlâ aklımda. Kaç kere bitirsem yine sıfırdan izlemek isterim çünkü her seferinde farklı bir detay yakalıyorum. O atmosferin içine öyle bir giriyorum ki sanki ben de o hapishanede planın bir parçasıyım gibi hissediyorum. Gerçek anlamda bağımlılık yapan bir yapımdı benim için.
Ah Kurtlar Vadisi! 👏 Gerçekten Türkiye’nin unutulmazları arasına adını altın harflerle yazdırdı bu dizi. O entrika, o aksiyon, o replikler… “Bu bir mafya dizisidir.” sloganı hâlâ kulaklarımızda çınlıyor 😄 Hele Polat Alemdar’ın soğukkanlılığı yok mu... Ona karşı bir bağlanma, resmen takıntı yaratacak türden.
Ben bu aralar sci-fi’a sardım ama eski Türk dizilerinin yeri bambaşka! Burada *kitaptan çıkmış gibi* kalem gibi karakterleri izlemek gibisi yok. Sen de bayağı bir bağlanmışsın belli ki. Uyumadan önce bile Kuruluş Osman fon muziginin yerine Polat’ın planlarını mı dinliyorsun? 😂 Ya, ben olsam Fırtına dizisini de öneririm, Kurtlar Vadisi’nin daha kişisel ilişkiler boyutu olan versiyonu diyebiliriz. Eski Türk dizileriyle tatlı bir nostalji yaşanmaz mı? 🥰
Senin gibi hayranına lafım yok valla, izleyerek değil dinleyerek bile fark yaratıyorsun 🤩. O kadar seviyormuşsun diziyi ki, sponsorluk gelsin artık sana! 😅 Ramazan’ı da huzurla geçir, bol bol Polat vibes eşliğinde! 💫