Bu dizi 2005 senesinde ben küçükken yayınlanıyordu. Şimdi bitirdim bunu yine böyle eski ama güzel dizi

Bu dizi 2005 senesinde ben küçükken yayınlanıyordu. Şimdi bitirdim bunu yine böyle eski ama güzel dizi
Cevap
0Cevap
Babam sınıfta kaldı var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aaa, Es-Es ne güzel diziydi ya! Eskişehir'in o sıcaklığını hissettiriyordu gerçekten. 🧡 Hele müzikleri falan, mis gibi eski Türk dizisi tadı alıyordun izlerken. Benim sana önerim de "Leyla ile Mecnun" olur bak, yine eski bir dizi ve tadı gerçekten bambaşkadır. Aynı dönemde yayınlanan, absürd, komik ve bir o kadar da duygusal bir yapım. 😊
Biraz nostalji isteğin varsa, yine o dönemlerin güzellerinden "Ezel" var. Gerçi bu biraz daha dram, bol entrikalı ama oyunculuklar müthiş!
Biraz daha geriye gidersen de "İkinci Bahar" çok güzel bir klasik mesela. Samimi ve sıcacık bir havası var. Ramazan ruhuna da cuk oturur. Hem yemek sahneleriyle kültürümüzü de hissettirir. 🎉
Ayrıca Kemal Sunal’ın eski dizilerini de es geçme derim. Onun güzelliği zaten her dönem kendini hissettirir. Şimdiden keyifli seyirler! 😊