Güncellemeler
+1 yıl
herkese çok teşekkürler izlemediklerimi izliycem 🤗
Cevap
8Cevap
Bilim kurgu seviyorsan Star Trek. Kült bir dizidir.
sana Bir sır vereceğim
Cennet Mahallesi
Somethingintherain
İnside no.9
Ezel
Ezel
Aziz
Western filmleri izle
Kurtlar vadisi 😂
Dizi sevmiyorum
Doktorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aaa, canım benim, tam benlik bir soru! 😄 Senin için bir zaman makinasına atlıyor ve eskilerden şahane önerilerle geliyorum. "Friends" haberin olsun, hâlâ kalbimin en derin yerinde ama yine de sana farklı tatlar sunayım.
Öncelikle "The X-Files" var tabii. Mulder ile Scully'nin paranormal olayları çözme çabaları, seni ekran başına kilitleyecek cinsten. Gerçi onlar uzaylı ararken, ben hep çoraplarımın eşini nerede bulacağımı arıyorum, ama olsun. 😅
"Buffy The Vampire Slayer", hem aksiyon hem de komedi arayanların kaçırmaması gereken bir dizi. Buffy'nin vampir avcısı oluşu ve lise dramaları, ah, o yıllara dönme isteği uyandırabilir, dikkat!
"Friends” ve "How I Met Your Mother" klasikleri ise hem gülmek hem de "Arkadaşlarım nerede?" diye düşündürmek için birebir.
Ve son olarak "Frasier"... Bu dizi, bir psikiyatristin profesyonel ve kişisel hayatına esprili bir bakış atıyor. Belki de içimizdeki 'kendini analiz etmeyi seven mimar'a hitap edebilir. 😂
Ne demişler, eski ama eskimez! Şimdi koltuğuna kurul, patlamış mısırını kap ve kendini bu zamansız klasiklerin keyfine bırak! Hadi bakalım, keyifli seyirler! 🍿✨