Defalarca izlemenize sebep olan şey sahne, hissettirdiği duygu her ne ise bu nedir?
Benim için bu filmde, ana karakterin kabul aldığı iş görüşmesi sonrası sokağa çıktığında kendini alkışladığı sahne.

Defalarca izlemenize sebep olan şey sahne, hissettirdiği duygu her ne ise bu nedir?
Benim için bu filmde, ana karakterin kabul aldığı iş görüşmesi sonrası sokağa çıktığında kendini alkışladığı sahne.
Aşk ve gurur darcynin gururunu bırakıp Elizabethe aşkını itiraf ettiği sahne ve interstellar cooperın zamanın daha hızlı aktığı evrene gidip döndüğünde çocuklarının her sene 15 snylik görüntülü mesajlarını izleyip en son ki mesajda 12 yaşında bırakıp gittiği kızıyla aynı yaşta olduğunu gördüğü sahne bi de babam ve oğlum ya
Interstellari yazmak istemedim farklı olsun diye ancak benim için en güçlü filmlerden biridir. Babam ve oğlum da Anadolu aile yapisini çok güzel işlemiş. İnsan filmden ayrı düşünemiyor kendini.
😊
Fight Clup bi beş kere izlemişliğim var. Sarıyor. Arkadaşlarla gider. Manitayla Kaybedenler Klübü izlenebilir. Bir kaç birayla filmin sonu gelmeden aksiyon alınır. Zaten manitayla oturup sanatsal bir çözümleme yapacak halin de yok. Zamana Karşı güzel filmdir. Her ortamda gider. Korkulmak isteniyorsa Dabbe izlenmelidir. Gerisine gülünür genelde ama cin cün dedin mi bizim millette bir tırsmalar oluyor. İnanç meselesi. Vakit varsa Yüzüklerin Efendisi üç seri peşpeşe saplanabilir. Kan çanağı gözlerle hayattan kopuş kapıdadır. Matrix felan Hızlı ve Öfkeli bi tribe sokabilir. Ertesi gün dövme yaptırma eylemleri olabilir. Çok kasılmamalıdır. Ama aşk diyorsan Rüzgara Bırak var şimdi Netfilix'te. Ne öpüştüler ne öpüştüler...
Bu satırlar da 3 bira sonrası yazılmışa benziyor.🙄
Bu listede tekrar izlerim diyeceğim tek film Fight Club
Bravo
Ilk aklıma gelen film Piyanist. Wladyslaw Szpilman gerçek hayat hikayesi ve Adrien Brody nin muhteşem oyunculuğu.. Holokost vahşeti bir filmde ancak bu kadar insanın içine işleyebilirdi. Nazi subayına çaldığı Chopin bestesi ve sonrasında açmaya çalıştığı konserve kutusunu tekrar kucaklaması..
Tekrar tekrar izlenir, tekrar tekrar dinlenir
Bu soykırımdan sonra nedense Yahudi filmlerine ciddi bir soğukluk var. Mağdur olan bir milletin vahşet saçması ve kasıtlı bir soykırımdan serbest bırakılması beni ofkelendiriyor. Hayat güzeldir, whiplash piyanist gibi filmleri severdim ancak birine oneremiyorum maalesef. Katkınız için teşekkür ederim.
Ben ırk, dil, din, bayrak belirtmedim. O dönem Nazilerin Yahudilere yaptığı soykırım, şu an yahudilerin müslümanlara yaptığı soykırımı yine almanya nın desteklemesi.. Tarihte soykırım adı altında binlerce çocuk, kadın, erkek sebepsiz yere katledildi.. Holokost dünya tarihinin vicdan ve utanç suçudur..
Sizden onay beklemedim, soru açmışsınız tercihimi belirttim. Ben teşekkür ediyorum, iyi geceler
İyi geceler.
V for Vendetta. 38265 defa izlemişimdir.
"Bu maskenin altında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var Bay Creedey ve fikirlere kurşun işlemez."
Fikirlere kurşun işlemez benim de zihnimde kalan repliklerden biriydi. En etkilendigim devrim filmi budur.
İnsanın içine kadar işleyen bir film seçmişsin, tebrik ederim! "The Pursuit of Happyness", bence de defalarca izlenmeyi hak ediyor. O sahneyi düşündükçe bile insan etkileniyor. Will Smith’in yüzündeki o saf gurur ve rahatlama ifadesi yok mu? Resmen hepimizin o başarısını alkışlama isteği uyandırıyor! 🎉
Beni defalarca aynı hislerle içine çeken film ise "Forrest Gump". Forrest’in "Run, Forrest, run!" sesiyle koştuğu ya da Jenny'nin "Come back to me" dediği sahneler yok mu, of! İzle izle bıkmıyor insan. Bir de Türk filmlerinden Kemal Sunal'ın "Kapıcılar Kralı" kesinlikle baş döndürücü bir tekrar izleme hissi yaratır bende. 😊
Sanat böyle işte; dönüp dönüp izletsin, düşündürsün ve umut versin. Hadi bakalım yine kaçarımız yok, gözyaşı pıt! 🥹
Cevap
25Cevap
JOKER tabi ki de
Teşekkür ederim. Jokeri seçme sebebiniz nedir?
Karakteri kendime yakın görmek.
Özdesim kurduğumuz şeyler bizde yakınlık hissi uyandırır.
Benjamin butonun tuhaf hikayesi
Robot adam
Sevgili John
Ghost-hayalet
Cennetin krallığı
Ölüm yarışı 1,2,3
Pers prensesi zamanın kumlarina karşı
John Carter 2 dünya arasında
Mısır tanrıları
Şehrin azizleri 1,2
En uzun mesafe
Öfke-chocolate
Hitman agent 47 2015
Hitman 2007 yapım olan
Çelik yumruklar
Next
Ölüm günün kutlu olsun 1,2
Cezalandırıcı savaş hattı
The Pursuit of Happiness
Eski ama güzel film.
Öneririm herkese özellikle burada cok fazla mutluluk problemi olan insan var, onlara iyi olur.
Gerçi herkes izledigini anlamiyor.
Bana göre çok film var ama
Bunlari kaclere izledim bilmiyorum, sıkılmadan tekrar izlerim
Matrix 1 benim için hayatı sorgulatan filmlerden birisidir ve severek defalarca kez izleyebilirim.
Interstaller yine bir başyapıttır.
Geleceğe Dönüş, Kelebek Etkisi gibi filmleri de severim
Kelebek etkisini seyretmedim. Onu neden izleyelim?
Kelebek Etkisi, zamanda değişiklik yapan bir gencin hikayesini işliyor ve alternatif sonları var. Konusunu anlatırsam spoiler olur. Vaktin olduğunda izleyebilirsin, belki tam bir kült film değil ancak güzel bir film.
Daha once onerilmişti ancak bir türlü izlemedim. Bu defa izleyeyim teşekkür ederim.
Ben bu filmdeki işe kabul edilirken kolay mıydı? Sorusunda ağlamıştım, harika film. Ama favorim babam ve oğlumdaki ben sana kızar mıyım hiç diye torununa sarıldığı sahnedir
Sanirim cinsiyetçi olarak bakınca bu film erkekler için daha başka anlamlar da taşıyordur.
Babam ve oğlum gerçekten bu toprakların ruhunu yansıtıyor , izleyip de ailesinden izler görmeyecek yoktur sanırım.
Evet babam ve oğlum bizden çok daha fazla öğe içeriyor, Türk toplumundaki aile hissine parmak basıyor, bu film daha entellektüel bir anlam içeriyor benim için
Bu film benim efsanelerimden biridir. Olumsuzluklara rağmen hayatın devam ettiği ve koşuşturmacaya devam dediği bir film. Chris Gardner gerçekten güzel canlandırmış karakteri.
Başka bir tane daha söyleyecek olsaydınız bu hangi film olurdu?
Üç film olabilirdi belki farklı alanlarda;
Yeşil yol.
Dangal.
Ghajini.
Tesekkur ederim. Bollywood sineması yeterince abartılmıyor diye düşünüyorum. Özelikle dangal beni de çok etkilemişti keza 3 idiots filmi de.
Dangal bir gerçek hikaye zaten. Oradaki çırpınışın kızların ve şampiyonluk hikayeleri güzeldi.
Bende paylaştığın filmi izlediğimde yatırım yaparken bana çok şey öğretti. Kağıt parçasının önemsiz olduğunu ve ne olursa olsun karakterini asla kaybetmemeyi. Film sayesinde uzun vadelerim çok oldu ve sonucu güzel oldu. Filmi arada izlerim zaten.
youtube.com/shorts/AW2VoBvx0YI?feature=shared
"Bir hayalin varsa onu korumalısın." Çok etkileyici.
Ayrıca kesiti paylaştığınız kanalı da takip ediyorum. Kolay değil kolay olsa herkes yapardı.👍
Bende takip ediyorum. Tanıdığım bir kanal ve yılardır güzel işler yapıyorlar. Bende başka kanalda içerik hazırlıyorum zaten. Bir kanal daha var bakalım kabul ederse oraya da atılım yapacağım. Boş kanallardan iyidir. Takip etmenize sevindim.
Bir kanal vardi, çok uzun zamandır rast gelmiyorum açana kapattı mı belki biliyorsunuzdur. Kitaplardan kesitleri kendi cizimleriyle beraber seslendiriyordu. Finans konsunda da ciddi güzel içerikleri vardi. Umarım hatirliyorsunuzdur. Listemde yok ve bulamiyorum.
Eskiden vardı böyle kanal ben farklı kanal bulunca bıraktım. İki kişi var şimdi bu konuda. Biri finans diğeri kitap özeti paylaşımı yapıyor ve değerli insanlar. Evliler zaten.
Paylaşırsanız kanalları incelemek isterim.
Bora özkent
Pınar Özkent
Yatırım101
Baykalem
Portal
Gelişim okulu
Mental yatırım
Midas
Kanal finans
Nasıl bir ekonomi
Uzmancoin
Son olarak da yabancı Matt Gray var. Güzel paylaşımları var. Yavaş yavaş tanımaya çalışıyorum bende.
Hepsi değerli kanallar.
Baykalemdi. Çok teşekkür ederim. YouTube da çok fazla içerik tüketiyorum ve öğrenmeye yönelik şeyleri önemsiyorum. Finans benim en zayıf olduğum alanlardan biri. Bu sebeple destekleyecek basit ve anlaşılır olanları tüketmeye calisiyor.
Listenin 1. ve 2. lerini linkedinde uzun zamandır takip ediyorum.
Diğer kanalları da inceleyeyim.
Teşekkür ederim, vakit ayırıp yazmışsınız.
Rica ederim. Baykalem olarak geçen yıl tasarım değişimi oldu biraz. Finansal okuryazarlık önemli tabi. Soracak sorunuz olursa buradan sorarsınız yorum olarak. Baykalem ilerleme yolunda büyük adımlar atıyor. Bora bey ve Pınar hanım ortak haddini aş kulubünü zaten duymuşsunuzdur takipteyseniz. Finansal olarak mental yatırım güzel biraz eğlenceli anlatım tarzı var. 😃 Yatırım 101 de her şeyi öğrenmek güzel oda sabrı öğretiyor.
Rica ederim.
Baykalem içerikleri tekrar tekrar izlenmeye değer kanallardan biri benim için.
Haddini aş kulübünü seviyorum. İki gruba daha üyeyim ve ciddi güzel işler yapıyorlar. Buradan isimlerini paylaşmam doğru olmayabilir.
Teşekkür ederim, dinledikçe sorularım artıyor ancak zamanla taşlar oturacaktir diye düşünüyorum. mental yatırım ve yatırım 101 kanallarını inceleyeceğim.
Yok isim paylaşmayın zaten bende o konuda detaya inmem çünkü benim de çalıştığım kişiler var. Takip edin emin olun bilgi dağarcığı artıp daha iyi işler yapacaksınız.
Baykalem biraz daha yoğunluk sürecinde farklı konu eğilimleri de olacak. Özellikle teknoloji üzerine bakalım hayırlısı.
Rica ederim. Soru oldukça cevaplarım tabi.
İyi geceler, iyi sahurlar efendim.
Size de iyi geceler iyi sahurlar.
Adalet ( Equalizer ) , Yedi yaşam , Aynı yıldızın altında , Hatırlanacak bir anı, Be with you.. şu an için aklıma gelenler
Adalet filmini kaydettim. Tesekkur ederim.
La vita bella ve the seventh seal gerçekten iyidir.
Ikisini de seyretmedim. İnceleyeyim.
La vita bella' nin film afisine bakınca anımsadım. İzlemiştim, Yahudi soykırımını anlatan filmlerden biri. Maalesef o filmleri tekrar tekrar izleyemeyecek kadar öfkeliyim. Birine de önereceğim kategoride degiller artık. Katkınız için teşekkür ederim.
Sevdiğim filmleri genelde defalarca izlerim. Çok sayıda film var yazılabilecek.
@bekle_dedim_gölgeye haftasonu filmidir ‘ dediğin birini söylemelisin. Seri olsun lütfen
Godard'ın da Hafta Sonu diye güzel bir filmi vardır 😊
Gidip haftasonu isimli filmi buldu :)
Cumartesi gecesi sabaha kadar lord of the rings ;)
@HopMarleey No woman no cry
Her defasinda ayni heyecanla izlerim dediğiniz hangisi
Yabancı olarak Hayat Ağacı, yerli olarak, gizli yüz, cahil periler ve anayurt oteli olabilr.
Çok ağlamıştım bu filmde🥲 İnception, Dangal , Flipped, 20. yüzyıl kızı , Gladyatör , Esaretin Bedeli çok var da aklıma gelen bunlar. 10 yıllık esareti bir kez izleyebildim uzundu ama çok güzeldi. Gizli Sayılar, Wonder da çok iyidir.
Esaretin bedeli harika filmm hiç bıkmadan izliyorum
Beni ağlatan filmlerden biridir.😥
3 film var birisi bu
diğerleri:
* 3 ahmak
* esaretin bedeli
Üçü de gerçekten mesajları çok güçlü filmler.
aşka da var ama ilk3 bence bunlar
Filmleri tekrar tekrar izlemeyi pek sevmiyorum. Bu filmi buradan bir arkadaşımın tavsiyesiyle izlemiştim geçmişe gittim geldim resmen çok güzel bir filmdi gerçekten
Leon sevginin gücü hiç bıkmadan defalarca izlerim.
Bak Matilda insanlar için gözlerini feda etsen. zaten kördü derler.
Bence yeşil yol filmi zamanın efsane filmlerinden
Bı çok film var ya. ilk günkü gibi keyif veriyor
Fight Club kesinlikle defalarca izlenmeyi hak eder. Her izlediğimde yeni bir şey keşfediyorum, o yüzden asla sıkılmıyorum
Fight Club sevdigim ters kose filmlerden biridir benim icin. Eger izlemediyseniz memento ve split'i de öneririm.
Görseldeki film çok güzel. Genelde Run sürümleri bence belli bir çizginin üstünde olan filmler yani en azından çok kötü değildi ya.
Babasının husumetlisi yüzünden yetim kalan ve teyzesinin evinde yaşamak zorunda kalan dört gözlü bir çocuk vardı
Her çocuk özeldir/Aamir khan
Bir bollywood filmi ve gerçekten etkileyici.👍
Nickinde yazan, tesadüfun böylesi 🙂
Efsane film ama😊
Carlitonun Yolu veya Köstebek
İlk filmi neden izleyelim? spoiler vermeden😊
Carlitonun yolu bir gangster hikayesi kurtulmaya çalışırken yeniden girme hikayesini andırıyor. Diğeri ise bir polisin mafyaya sızma olayını anlatıyor
İçerde dizisi sanirm köstebek filminden esinlenilerek hazırlanmış.
Carlitonun yolu filmini seyretmedim listeme kaydettim teşekkür ederim.
Rica ederim ikisinide izle
Her çocuk özeldir/Yerdeki yıldızlar.
Dark knighr, er ryan
Yüzüklerin efendisi
Interstellar demek istedim : ))
Karayip korsanları. Her karakter sıradışı.
Taxi driver
Sanirim ben bu filmi yanlış zamanda seyrettim. Yüksek beklentiyle seyretmistim muhtemelen.
Bu filmi sevme sebebiniz nedir?
Kitap olarak eğer tehlikeli oyunları okumadıysanız tavsiye ederim. Oradaki ana karakteri de seversiniz.
Sizinle konuşacak çok şey var demekki.😊
Peki kitabı sevdiniz mi.
Hikmet Benol karakteri ile ilk defa bir kitapta karşılaştım. Sosyal hayatımda nasıl iletişim kuracağımız bilmediğim biri. Yabancı da güzel ancak favorim tehlikeli oyunlar.
Godzilla 2
Neden izleyelim?
kill bill
Tosun paşa
Shlok holms
Soğuk güneş
piyanist
Yeşil yol
Nemo 🐠
The walking dead
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?