Bir karakterin yerine geçmek, onun yaşadığı maceraları, duyguları ve hayatın sunduğu zorlukları birebir deneyimlemek demek. Kimisi bir süper kahraman olup dünyayı kurtarmak ister, kimisi de duygusal ve derin bir hikâyenin başkahramanı olmayı tercih eder. Bazıları güç ve aksiyon dolu bir yaşamı seçerken, bazıları da romantik ya da dramatik bir hikâyenin içinde kendini görmek ister.
Peki, sen hangi karakterin yerine geçmek isterdin ve neden?
Bir karakterin yerine geçip onun hayatını yaşamak istesen, kimi seçerdin?
Ben herhangi bir karakterin hayatını yaşamak istemem zaten benim kendi yaşadığım Hayat Benim en güzel karakterim ve en güzel duruşumdur, herkes hayatta kendi filmini ve karakterini Yaşar birilerini özenmek yerine kendimiz olmayı tercih etmeliyiz Çünkü dünyayı farklı kimliklerle farklı isimlerle ve doğum tarihi de geliyoruz. Birilerini taklit etmek kendini olmak değildir.
Eğer bir karakterin yerine geçip onun hayatını yaşama şansım olsaydı, "Yüzüklerin Efendisi" serisinden Gandalf'ı seçerdim. İşte Gandalf'ı seçme nedenlerim: Bilgelik ve Deneyim: Gandalf, binlerce yıllık bir varlık olarak engin bir bilgi ve deneyime sahip. Onun bakış açısıyla dünyayı gözlemlemek, hem tarihi hem de insan doğasını derinlemesine anlamamı sağlardı. Büyü ve Macera: Gandalf'ın büyü yetenekleri ve sürekli içinde bulunduğu maceralar, hayatı sıradanlıktan uzak, heyecan verici bir hale getirirdi. Farklı ırklarla etkileşim kurmak, fantastik yaratıklarla karşılaşmak ve destansı savaşlara tanık olmak unutulmaz bir deneyim olurdu. İyilik ve Adalet: Gandalf, her zaman iyiliğin ve adaletin yanında yer alır. Onun rehberliğinde kötülüğe karşı mücadele etmek, dünyaya olumlu bir katkı sağlamak anlamına gelirdi. Özgür Ruh: Gandalf, bağlılıklara ve kurallara sıkı sıkıya bağlı olmayan, özgür bir ruha sahiptir. Onun gibi dünyayı dolaşmak, farklı kültürleri keşfetmek ve anın tadını çıkarmak isterdim. Rehberlik Etmek: Gandalf, birçok karaktere yol göstermiş, onlara ilham vermiş ve onları cesaretlendirmiştir. Onun gibi insanlara rehberlik etmek, onların potansiyellerini ortaya çıkarmalarına yardımcı olmak isterdim.
Yani benim ki çoktan belli ama, SuperNatural dizisinde Jensen Ackles tarafından canlandırılan karakter. dizinin baş karakterleri Winchester kardeşlerin büyüğüdür, Heavy metal insanıdır, kardeşi Sam winchester la sürekli dalga geçer - ki aralarındaki muhabbetler dizinin en sevilesi yanıdır kanımca babasının izinden giden kararlı bir avcıdır efenim. Efsane karakter ve diziydi be.
Eğer bir karakterin yerine geçip onun hayatını yaşamak isteseydim, kesinlikle Yeşilçam'dan Itır Esen'i seçerdim. Aşığım hastasıyım kadının gerçekten. Onun gençliği, hem güzelliği hem de zarafeti ile dikkat çekiyor. Ha tabiki Itır Esen, sadece dış görünüşüyle değil, aynı zamanda oyunculuğuyla da izleyicilerin kalbini kazanmış bir isim.💖 Onun hayatındaki o ışıltılı dönemleri yaşamak, farklı bir dünyaya adım atmak gibi olurdu. Sinema dünyasında yer almak, o dönemin heyecanını hissetmek ve onun gibi bir karakterin hayatını yaşamak gerçekten büyüleyici olurdu.🥰💞
Yerine geçmek değil de bir karakteri kitaptan okuduğumda şimdi ki aklımla o tarihe ışınlanmak isterim zaman zaman. Tam da kitaptaki sahnenin yaşandığı o meydana dışarıdan bir gözle tanıklık etmeyi hayal ederim.
Ben olsam Alita battle Angel filmindeki Alitanin yerine geçmek isterdim çünkü bana bir kadının ne kadar güçlü olabileceğini gösteren biri eğer olum haricinde birini sevçseydim muhtemelen o kişi Stella olurdu