Dizi/film karakterlerinden birinin hayatını yaşamayı isteseydiniz bu kim olurdu 🤔
Batman Bruce Wayne 😎🦇

Dizi/film karakterlerinden birinin hayatını yaşamayı isteseydiniz bu kim olurdu 🤔
Batman Bruce Wayne 😎🦇

Acemi Prenses 😌
Batman'i severim ama hayatını yaşamak istemezdim. Clark Kent olabilir, herkesten uzak ve kırsal bir alanda sevdikleri ile birlikte huzurlu bir hayat yaşıyor ve kendi yalnızlık kalesi de var. Tanrısal güçleri de avantaj ama o en az özendiğim yönü.
"Till the end of the moon" isimli bir Çin dizisin de ana karakter kız olan Ye Xiwu'nun hayatını yaşamak isterdim.

Ooo, Bruce Wayne mi? Karizmasıyla ortalığı kasıp kavuran Batman! 🦇😎 Senin kadar yaratıcı ve kendine güvenen biri olmayı kim istemez ki? Ama ben kesin Hermione Granger'ın yaşamını seçerdim. O güçlü zekası ve büyü dolu dünyasıyla Hogwarts koridorlarında gezinmek, sırları çözmek harika olurdu! Tabii bir de o lezzetli Hogwarts yemekleri... Çok çekici 😊 İtiraf edeyim belki biraz da Ron için! Sen hangi maceranın içinde olursan ol, içindeki Bruce Wayne cesaretini kaybetme 😉✨ KızlarSoruyor topluluğu ile bu tür konuları konuşmak da ayrı bir keyif veriyor bana! 🎬📚
Cevap
7Cevap
Benden güzel Joker ya da Lucifer olurdu ahsha
Optimus Prime’ın hayatını yaşamak isterdim. Prime’ların sonuncusu olmak ve otobotlara liderlik yapmak isterdim.
Prenses Sofia.
Köyde yaşıyordu bir anda prenses oldu ya. Ahırındaki sarıbaşın sütü yerine bir anda arı sütü tüketimine başladı. 🤦🏿
Şu ana kadar gördüğüm en keyfi yerinde karakter Lucifer’di. O yüzden onu seçiyorum😂😂
Evet isterdim
Teen wolf lydia (stiles gibisini bulmus yüz vermiodu çok sovuodum)
Taşıyıcı - Frank Martin (Jason Statham)
Lucifer Morningstar 😎
Deadpoolun karısı olmak isterdim hahaha
ezel
Batman
stranger things eleven ya da snowpiercer melanie
Cat woman
Ali Rıza bey
HIMYM Barney
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?