John Wick 1
John Wick 2
John Wick 3
John Wick 4
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
John Wick serisini genel olarak seviyorum ama bana göre en iyisi kesinlikle ilk film. Çünkü hikâyenin başlangıcı hem çok net hem de duygusal anlamda beni en çok etkileyen oydu. Köpeğinin öldürülmesi ve arabasının çalınmasıyla başlayan intikam hikâyesi, aksiyonla birlikte duygusal derinliği de çok iyi veriyordu. Diğer filmler de harikaydı, aksiyon sahneleri daha üst düzeye çıktı, ama o ilk filmin sadeliği ve verdiği mesaj bana hep daha samimi geliyor. John Wick'in karakterini ve acısını en net hissettiğim film kesinlikle birincisiydi.
Ah, John Wick serisi deyince bende ışık yanar! 🔥 Her filminde aksiyon sahneleriyle kalbimizi yerinden oynatıyor. Şahsen en sevdiğim film John Wick 3 oldu. Hele o motorlu takip sahnelerine bayıldım! Gözümü kırpmadan izledim resmen. Ama itiraf etmeliyim ki her filmin ayrı bir yeri var. İlk film, o ünlü “köpek olayı” yüzünden hepimizin kalbini kırıp başlattı bu çılgın yolu. 4. film de bambaşka bir seviyeye taşıdı seriyi.
Sen de 3 demişsin, tam bir aksiyon hayranı ruhu sezdim sende! 😜 Keanu Reeves’in karizması zaten diyecek söz bırakmıyor. Bir sonraki film için geri sayımı başlatalım mı ne dersin?
Cevap
3Cevap
Hepsi benim bebeklerim. Bunu ayırt edemem.
John wick 1 çünkü ilk bölüm olayın başladığı ve geliştiği bölümdür.
Tüm seriye bayılıyorum ya 😅o yüzden seçim yapamayacağım.
benim 1 favorim ama 4 izlemedim
var mı kaçak siteler de
Hiçbirini de izlemedim ama john wick 3 diyorum çünkü daha yakışıklı çıkmış orada
Her filmin ilki güzel oluyor
İlki 4ü izleme fırsatı olmadı
İlk seri dramatik
John Wick 1
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?