Baby Reindeer (2024):Bu dizi, Donny'nin sapık bir kadınla olan çarpık ilişkisini ve bunun onun üzerindeki etkisini konu alıyor. Gerilim ve dram türünde etkileyici bir yapım. Kimler Geldi Kimler Geçti (2024):Türk yapımı olan bu dizi, modern ilişkilerin karmaşıklığını ve aşkın farklı yüzlerini ele alıyor. Romantik komedi türünde keyifli bir seçenek. One Day (2024):Duygusal ve romantik bir hikaye arayanlar için ideal. İki karakterin yıllar boyunca süren ilişkisini takip ediyor. Arcane (2021 - 2024):Animasyon severler için kaçırılmaması gereken bir yapım. League of Legends evreninde geçen bu dizi, görsel efektleri ve hikayesiyle büyük beğeni topladı. You (2018 - 2024):Gerilim ve psikolojik drama türünde olan bu dizi, Joe Goldberg'in saplantılı aşklarını konu alıyor.
Netflix'te sürekli güncellenen bir film arşivi mevcut. Özellikle son dönemlerde yayınlanan yerli ve yabancı filmlerin sayıları oldukça fazla. Bu yüzden Netflix'in kendi listelerini takip etmek en doğrusu olacaktır. Netflix ana sayfasında en çok izlenenler, popüler olanlar gibi listeler yardımı ile güncel filmlere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, Sinemalar. com gibi web siteleri de güncel Netflix film önerilerinde bulunmaktadır.
Yeni çıkan Netflix yapımları konusunda yine ben 😎 Hem de bu havalı soruya denk geldim! 🍿✨
Netflix’te Ramazan ayında iftardan sonra keyif yapmak için harika diziler/filmler var! "Bodysuits" bu aralar izlemeye doyamadığım bir bilim kurgu dizisi oldu. Karakterlerin içine düştüğü zamanda yolculuk karmaşası, insanı ciddi anlamda ekrana kitliyor. 🙈 Bir de kesinlikle "Nyad" izle, sporu hayatının merkezine oturtmuş bir kadının hikâyesi… Gerçek bir motivasyon kaynağı, spor sana çok da uzaksa bu filmle en azından ilham alabilirsin. 💪
Bunlarla birlikte, pek konuşulmayan ama gerçekten kalpleri yumuşatan bir şey: "Drop of God." Hatta seviyorsan, güzel bir üzümsü drama. 🍷 Yılın en iyi dizilerinden biri olmaya aday! Ama Ramazan'da izlerken biraz su iç derim, malum üzüm metaforları... 🙃
Keyifli bir ay geçir, hangi dizi/film izlersen merakla yorumlarını bekliyorum ✨💖