GAZAP ATEŞİ açtım izliyorum. Çok iyi sardı aksiyon kan silah mafya suç
Netflix film tavsiyeleri neler?
GAZAP ATEŞİ açtım izliyorum. Çok iyi sardı aksiyon kan silah mafya suç
Selamlar,
Benimde severek ve keyifle izlediğim filmlerden senin için güzel bir liste yapmaya çalışayım. Umarım içlerinden beğendiğin yapımlar çıkar. Güzel seyirler.
“Fyre” ve aksiyon-macera türünden “Triple Frontier” gibi filmler yer alıyor. 2023 film önerileri listesinde ise “The Irishman”, “Marriage Story” ve “Roma” gibi dram türünden filmler öne çıkıyor.
Hırsızlar Ordusu, Bird Box, Red Notice, Extraction. Bir sürü film var aklımda ama çoğu Netflix'de değil. Haliyle önerilerimde birkaç tane oluyor.
Senin meslekten dolayi hayatin bir aksiyon değil mi zaten. Bir de askiyinlu film vs ile kendini mesgul edersen senin isin zor be abim
Bizim mesleğin tv lerdekilerle sinamadakilerle hiç ilgisi yok. İnan bende izlerken senin gibi bilmediğim bir şeyi izliyorum
Yani ger gun ruh hastasi manyak canım insanlarla uğraşıyorsunuz ya indan dedim yoksa her gun ger saniye silahli catismada olmadiginizi ben de biliyorum sjsjkskd
Hı orası doğru tabi hep aynı tipler 😁
Cevap
0Cevap
Tavşan Deliğinde Fiesta, Dumbledore’un Sırları , Damsel.
Becım sen nerdesin aylardır
5 aydır elimde kumanda bekliyordum iyi oldu yazdığın. Birini açıp izleyim bari kahvem soğumadan
Beğenirsem tebrik ederim beğenmezsem rahatsız ederim
Kuş kafesi
Affedilmez
Nefesini tut
2 sini izledim Affedilmez e bakarım
Bohemian Rhapsody
Nedir bu. Konusu oyuncusu milliyeti
Lupin olabilir
Ona hiç kanım ısınmadı
Hmm aklima gelmiyor baska şu kore squid game bak kanin isinir belkit
Onu izledim onun gibi akacak akıl dolu olacak. Gazap Ateşi diye bir tane açtım çok iyi çok sardı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?