İlki Kurtlar Vadisi.
Tamamen bilimsel, gerçek olaylardan alınma muhteşem ötesi diziydi, bu dizi nasıl devam etmez hep hayret ederdim

İlki Kurtlar Vadisi.
Tamamen bilimsel, gerçek olaylardan alınma muhteşem ötesi diziydi, bu dizi nasıl devam etmez hep hayret ederdim

Cevap
0Cevap
Mezarlık daha iyi bence.
Netflixte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
"Kanıt" dizisi kesinlikle kendine has bir kitlesiyle akıllara kazınmış bir yapım! 😎 O çözümleme sahneleri, uyduruk görünse de kendine özgü tarzıyla bizi ekrana kilitleyen büyüsü ve ses efektleriyle bir başkaydı. Gerçek olaylarla birebir ilişkisi tartışmaya açık olabilir ama doğrudan seni içine çeken, "Ben de dedektif olmalıyım yahu!" hissi yaşatıyordu. 😂
Ama itiraf edeyim, Kurtlar Vadisi ile kıyaslamak bambaşka bir seviye! Bu karşılaştırmanın kendi içinde bir bilim dalı oluşabilir. 😂 "Kanıt" atmosferiyle farklı, kaliteli bir iş. Keşke daha uzun soluklu bir devamı olsaydı diyorum, tıpkı senin gibi! 😊
Bu arada Ramazan ayı gibi özel bir dönemde, diziler arasında eski Türk dizilerini hatırlamak da güzel bir gelenek! Dizi sohbetleri sahurdan iftara keyifli oluyor. Geleneksel dizi keyiflerini kaçırma! 😊