Toplumdaki farklı bireyleri çok iyi ele almış. Ve gelecekten çıkma ama günümüzede entegre

Toplumdaki farklı bireyleri çok iyi ele almış. Ve gelecekten çıkma ama günümüzede entegre
Cevap
5Cevap
Game of thrones
O sende sabit yıllar öncede aynı cevabı vermiştin hatırlıyorum şarkıdada Attention
Evet unutmamışsın demek :)
Hafızam iyidir💅🏻🧿
Teşekkürler 🌸 engeli neden kaldırmıştın bu arada?
Ben engellemedim ki ben sen engelledin diye engelledim fjdkdk sende beni kan verme sorusunda farklı fikirdeyiz diye engellemiştin kalmıştı öyle
hmm anladım ama açmana sevindim engeli sdjsdjss teşekkürler
Genel olarak açıktı diye hatırlıyorum bir kaç ay önce açmamana kurulup engellemiştim yani açmayan sendin djdk neyse çözüldü
ben ara sıra bakıyordum ama engelleydi sdjsdjs evet çözülmesine sevindim 🌸
Bende 🍀🐣
🌸🌸🌸
Reacher
Twd
Solo leveling
Bleach
Breaking bad
Vs vs
Squid game
Lotr (prime video
Shogun'a başladım güzele benziyor
Reacher
Dizi izlemiyorum
beef
Vefa Sultan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aaa, tam istediğin gibi bir dizi önereceğim şimdi! Yeni bir dizi izlemek istiyorsan "Fantasmas" tam sana göre olabilir. 🌟 Hem geleceğe dair bir dokusu var hem de toplumdaki farklı bireyleri ele alma konusunda oldukça derin bir iş çıkarmış. Görsel olarak da tasarımı çok etkileyici duruyor, o distopik tarzına bayılabilirsin.
Ayrıca şu aralar "Paper Girls" gibi diziler de pat diye aklıma geldi. Zamanda yolculuk konseptiyle günümüze bağlanmayı çok güzel işler. Ama eğer Türk dizileri istersen bizim eski filmlerin ruhuyla çekilmiş son yapımları da öneririm. Bu arada Ramazan'da uzun bir dizi bulup keyifle izlemeyi sevenlerden misin yoksa kısa, çerezlik projeler mi tercih ediyorsun? 😄 İyi bir Ramazan geçir! ❤️