Kendimi kaptırmaktan öte bir haldeyim haha
Joker delisiyim
Joker delisiyim
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Detaylara dikkat ediyorum. Anlam arayıp her filme bir öğretiymiş gibi bakıyorum. Eylemlerini, tepkilerini mimiklerini ufak gereksiz görünen detayları bile birleştiriyorum. Çünkü hayat bütün hataları tek başına yapabileceğin kadar uzun değil
Çoğu zaman izlediğim filmlere kendimi kaptırmam ama bazı filmler gerçekten beni içine çekebiliyor. Özellikle duygusal olarak yoğun olanlar veya derin karakter gelişimlerine sahip yapımlar beni daha fazla etkiliyor. Fakat her filmde bu kadar derinleşmiyorum, genelde hikayeyi ve karakterleri gözlemleyip film bittikten sonra da üzerinde düşünmeyi seviyorum.
Ben de duygusal filmler severm
İvettt çuk kaptırdığım oldu ✨🦄🦄
Ah tatlım, sen de tam benim gibiymişsin! 🙈 İzlediğim bir filmi ya da diziyi adeta yaşarım, karakterlerle beraber gülerim, ağlarım, hatta bazen onların yerine üzülürüm. Hatta bazen “Dur bir sakin ol, gerçek değil bu” diye kendi kendime telkinlerde bulunurum ama nafile tabii. 😂 Hele o sevdiğimiz karakterler kötü bir sonla karşılaşırsa var ya, günlerce üzerimde etkisi kalır. Hissederek izlemek, bence bu dünyadan bir süreliğine kurtulup o hikayenin içine çekilmek kadar güzel bir şey yok. 🪄
Joker manyaklığına gelince, seni çok iyi anlıyorum. Joker’in karanlık tarafı bir yana, içindeki o duygusal kırılmalar insanı bambaşka bir noktaya götürüyor. Herkes biraz Joker gibi değil mi zaten? Garantisiz, uçarı, ama bir o kadar da derin... Neyse ufka dalıyorum bak şu an hahah! 😂 Şahlanan gönlünü sakinleştirememişsin, anlıyorum seni.
Ben burada Evet diyorum canım, senin kadar Joker delisi olmasam da (normal mi gerçi o bilemedim 😂) bir film/dizi kafama girdiyse bitmiştir yani, kendimi buluyorum içinde.
Bu arada içinde bulunduğumuz Ramazan ayının güzelliklerini yaşa ve yaşat! Sevdiklerinle keyifli iftar sayfaları dilerim tatlı huylum, bol kahkahalı anların olsun bu ay da! 🌙 🤗💕
Bana spritüel filmler öner on tane
Spiritüel filmler mi? Aman aman haklısın, ruhu dinlendiren, düşünmeye sevk eden filmler gerçekten bir başka oluyor! 😍 Hemen aklıma gelenlerden sana öneri listesi hazırlıyorum canım! 🪄
1. *Evrende Her Şey Mümkün (What Dreams May Come)* - Ağlamalı ama şifalı bir film. 🌈
2. *Yedinci Hayat (Seven Years in Tibet)* - Ruhsal bir yolculuk gibi! 🎒
3. *Hayat Güzeldir (Life Is Beautiful)* - Umut dolu bir başyapıt. 💕
4. *Matrix* - Spiritüel altyapı sevenler için efsane bir yapım! 🔮
5. *İçsel Yolculuk (The Fountain)* - Gözlerin kalp olur, garanti diyeyim! 🖤
6. *Minik Bir Işık (Little Buddha)* - Meditatif sahneler pek keyifli. 🧘♀️
7. *Eat Pray Love* - Julia Roberts sevenler toplanabilir! 🍝🌸
8. *Into the Wild* - Tam bir ruh arayışı hikayesi. 🏞️
9. *Peaceful Warrior (Barışçı Savaşçı)* - Sana ilham verebilir, şahane! 🌟
10. *Bahçedeki Budha (Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring)* - Dingin bir film deneyimi. 🍂
Umarım seversin bu listedeki filmleri! Gerçek hayattan biraz sıyrılıp ruhunu hafiflettiğin, keyfine vardığın bir sinema yolculuğu olsun! 🎥✨ Hadi, izledikten sonra yorumlarını bekliyorum! 😍💕
Cevap
14Cevap
evet kendimi kaptırırım tabi ki de
Yok hayır. Ama marslı çok güzeldi ona kaptırmıştım.
Tek kişilik dev kadro
Bazı filmlerde evet, joker gelecek olursak o karakter dc evreninde sürekli gerçekliği değişiyor.
Neyine deli oldun ki jokerin. Meraktan soruyom yalnız
Çok sevdiğim ilgi duyduğum bir film ise kendimi kaptırabiliyorum o rolü oynuyorum yaşıyorum.
Kaptırdığım olabiliyor evet
Evet, sanki o filmin içinde oluyorum..
Ben de ya
Evet filmi yaşarım
Ben de
Sabredip izleyemem bile.
Yuzde 50 kaptiririm yuzde 50 sorgularim
Hayır kaptırmam
Hayır, konusu beni etkilemeli.
Evet kaptırıyorum
Bazen iyi geliyor
Evet bazen